Vikingen fra stjernene HC

pris på nett

359 kr

pris i butikk

359 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Egmont

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Kun 1 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Vikingen fra stjernene HC
Vikingen fra stjernene HC

Dette er det første av totalt ni bind som samler albumene i Sagaen om Thorgal. Det er manusforfatter Jean Van Hamme og tegner Grzegorz Rosinski som står bak serien.

Sagaen handler om Thorgal, det siste gjenlevende «barn av stjernene». Han blir funnet som spedbarn, drivende på en flåte i Nordlandet, og tatt inn av vikingene. Snart blir det tydelig at Thorgal ikke er som andre vikinger. Selv om han ønsker å leve i fred og ro, har skjebnegudinnene helt andre planer for ham. Thorgal må krysse store distanser, både i tid og rom, på de villeste eventyr. 

I «Trollkvinnens hevn» møter Thorgal den mystiske Slive. Møtet viser seg å ikke være tilfeldig, og det blir avgjørende for hans vei videre.

«Nesten paradis...» er et fantastisk mellomspill der Thorgal havner i en merkverdig hage, som kanskje ikke er så paradisisk som enkelte av beboerne skal ha det til.

Den oppklarende beretningen «Ishavsøya» er historien de Thorgal - etter en rekke svært dramatiske hendelser - blir kjent med sin opprinnelse.

I «Magikerne fra Aran» kommer Thorgal og Aaricia til enda et gåtefullt og etter hvert skremmende land. Han møter Nøkkelvokteren for første gang, som hjelper ham med å finne ut av de bisarre omstendighetene han befinner seg i. 

SKU
9788242962447
Detaljer
SKU 9788242962447
Opprinnelsesland : Norge
Språk Norsk Bokmål
Format Hardcover
Avansert Format Hardcover
Serie : Thorgal, Sagaen om ( 1)
Produsent / Forlag : Egmont