Vast: The Mysterious Manor

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: Leder Games
kr  809,10

Ikke medlem

kr  899

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Vast: The Mysterious Manor tar deg og vennene dine med på en grøssende nytt eventyr. Herregården har stått urørt i dalens skygger for mange generasjoner, og Edderkoppen har vendt tilbake for å...
Vast: The Mysterious Manor tar deg og vennene dine med på en grøssende nytt eventyr. Herregården har stått urørt i dalens skygger for mange generasjoner, og Edderkoppen har vendt tilbake for å fullføre sine grufulle planer. Paladinen har også vendt veien mot herregården, for å nedkjempe den fryktløse Edderkoppen og hennes skjelettvoktere. I det asymmetriske spøkelseshuset er det ingen munter og lykkelig gruppe med eventyrere som står opp mot det onde. I Vast tar dere kontroll over alle de ulike elementene i historien. Spill som den høytidelige paladinen, de morderiske skjelettene, den fantastiske edderkoppen eller herregården selv. Det dukker i tillegg opp en Enchanter, som har kommet til verden for å herske over den. Hver rolle har unike egenskaper og måter å vinne på... men det kan kun være en vinner. Dette gjør Vast: The Mysterious Manor til et spill man kan spille om og om igjen for å utforske alle de ulike rollene og kombinasjonene. Vast: The Mysterious Manor kan spilles med 1-5 spillere. Spillet er frittstående, men er også kompitabelt med Vast: The Crystal Caverns og Vast: The Hearsome Foes.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
602573655924
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 602573655924
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Patrick Leder
Sjanger Fantasy
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 13
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 5
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 5
Utgiver Leder Games
Illustratør Kyle Ferrin
Andre produkter du kanskje vil like?