Vanndragens hemmelighet

Drageskolen, Vol. 3
Av Tracey West

pris på nett

229 kr

pris i butikk

229 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Action og Eventyr, Fantasy
  • Forlag: Fontini

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Vanndragens hemmelighet
Vanndragens hemmelighet

Drageskolen er en spennende lettlest-serie barna blir hekta på! Perfekt for barn som skal lese sine første bøker, men også for bokslukere som «sluker» bøker. Boken har korte kapitler, masse spenning, og herlige illustrasjoner på hver side. Vanndragens hemmelighet er tredje bok i en av verdens mest populære lettlest-serier. Bøkene trenger ikke leses kronologisk. Drageskolen er laget for å være gøy å lese for barn fra 7 til 10 år. Superfengende for barna, og med god pedagogikk i bunn.

Barnebøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! I Vanndragens hemmelighet prøver noen å stjele selveste dragesteinen. Det blir ikke bedre da hovedpersonen Brage oppdager hvem tyven er: en av vennene hans! Hva skal Brage gjøre nå? Gled deg til en ny spennende bok med Brage og de andre dragemesterne!

 

Forfatteren Tracey West er en prisbelønt barnebokforfatter. Hun har jobbet spesielt med lettlestbøker og bøker fra populære serier som Ninjago (LEGO) og Pokémon.

«Korte kapitler, masse action, tøffe illustrasjoner på hver side, og en herlig helt. Dette er en skikkelig underholdende leseopplevelse. Gleder oss til neste bok.» Kirkus Reviews

SKU
9788283731163
Sjangere: Action og Eventyr Fantasy
Detaljer
SKU 9788283731163
Serie : Drageskolen ( 3)
Volum 3
Serie Drageskolen
Sjanger Action og Eventyr, Fantasy
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Fontini
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Tracey West
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn (0-11)