Logg inn og bruk rabattkode "Magic-2024" i kassen for 20 % medlemsrabatt på Magic-løskort!

Underwater Cities

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Science-Fiction
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2018
  • Forlag: Rio Grande Games
kr  899,10

Ikke medlem

kr  999

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
I Underwater Cities representerer spillerne de viktigste hjernene i verden. Hjerner nominert til å opprette det beste og mest levelige undersjøiske stedet som mulig, grunnet overpopulasjon på...
I Underwater Cities representerer spillerne de viktigste hjernene i verden. Hjerner nominert til å opprette det beste og mest levelige undersjøiske stedet som mulig, grunnet overpopulasjon på jordkloden. Spillet handler i hovedsak om å plassere ut kortene sine. Tre fargede kort plasseres langs brettets kant, i egne fargede oppmerkete ruter. Ideelt skal spillerne plassere kort i ruter med tilsvarende farge. Og da mottar de både handlinger de kan utføre og ekstra fordeler: handlingen som ruten representerer og fordelen beskrevet på kortet. Handlinger og fordeler kan la spillerne trekke inn råmaterialer for å bygge og oppgradere byens kupler, tunneler og produksjonsbygninger som gårder, avsaltningsmaskiner og laboratorier. Spillerne kan også flytte markørene sine oppover på initiativsfeltene (som er viktig for å vise spillernes rekkefølge i kommende turer), aktivere spillernes egne A-kort, og trekke inn nye kort. Alle 220 kortene er fordelt inn i fire typer, basert på måten og tiden de kan spilles ut på. Undersjøiske områder er designet for å være dobbeltsidige, slik at spillerne får mange muligheter til å tjene seierspoeng og vinne!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
655132005647
Sjangere: Science-Fiction
Detaljer
SKU 655132005647
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Vladimír Suchý
Sjanger Science-Fiction
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 80 - 150 minutter
Antall Spillere 1 - 4
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 3
Utgiver Rio Grande Games
Mekanikk Arbeiderplassering
Illustratør Milan Vavroň