Trial by Trolley

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2020
  • Forlag: Explosm Games
kr  359,10

Ikke medlem

kr  399

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Trial by Trolley er basert på den kjente filosofiske sporvogn problemstillingen. I dette er man enten sporvogns operatør eller offer. Du som er sporvogns operatøren velger hvor du skal sende den...

Trial by Trolley er basert på den kjente filosofiske sporvogn problemstillingen. I dette er man enten sporvogns operatør eller offer. Du som er sporvogns operatøren velger hvor du skal sende den morderiske, fullstendig ute av kontroll, vognen. De andre spillerne må argumentere for harde livet hvis sporvognen ikke skal kjøre over nettopp dem. Målet er å unngå å bli påkjørt, og samtidig kjøre på så mange motspillere som mulig. Hver runde er det en spiller som får rollen som vogn operatør. Denne personens jobb er å dømme hver spiller individuelt og deretter velge hvilket spor vognen skal gå på. Alle de andre spillerne er delt opp i lag, og dere bytter om på rollene for hver tur.

 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
811949032034
Detaljer
SKU 811949032034
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Scott Houser
Format Grunnsett
Brettspill Type Selskapsspill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 18
Spilltid 30 - 90 minutter
Antall Spillere 3 - 13
Antall Spillere 3, 4, 5, 6+
Anbefalt Antall Spillere 3 - 13
Utgiver Explosm Games
Mekanikk Stemming