Trajan

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2011
  • Forlag: Renegade Game Studio

Trajan er et typisk point-salad spill: det eneste du ikke får poeng for er det å gå på do innimellom dine runder. Designeren Stefan Feld sørget for at vi har 137 måter å score på, men han glemte ikke klare og elegante regler. En stor del av Trajans mekanikk er inspirert av et av verdens eldste spill - mancala.

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  719,10

Ikke medlem

kr  799

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
I Trajan drar du tilbake til oldtidens Romerriket. Her kan du ta del i mange deler av romernes liv og kultur, gjennom blant annet skaffe deg politisk innflytelse, skaffe deg militær makt og mye mer....
I Trajan drar du tilbake til oldtidens Romerriket. Her kan du ta del i mange deler av romernes liv og kultur, gjennom blant annet skaffe deg politisk innflytelse, skaffe deg militær makt og mye mer. Gjennom spillets mancala-lignende oppsett, blir spillerne nødt til å flytte stener rundt på et brett av skåler. Hver av disse skålene tilsvarer en av seks handlinger en spiller kan utføre. Under hver tur plukker man opp stenene i en skål og legger dem en-etter-en i de andre skålene rundt brettet. Deretter utfører spilleren handlingen som tilsvarer den siste skålen man legger en sten i. Gjennom de ulike handlingene prøver spillerne å samle så mange seierspoeng som mulig, og unngå straffene. Vil du klare å skaffe deg nok innflytelse hos Senatet for å innføre nye seierspoeng-lover som vil belønne deg godt? Eller kanskje du heller vil kontrollere de militære maktene og ta over ulike regioner i Europa for å samle seierspoeng utenfor Roma.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
850505008533
Detaljer
SKU 850505008533
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Stefan Feld
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver Renegade Game Studio
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Illustratør Jo Hartwig