Varen er på tilbud i vår Outlet-kampanje. Den ekstra gode medlemsrabatten er kun tilgjengelig ved kjøp på nett.

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore

  • Format: switch
  • Språk: Engelsk
  • Forlag: Nintendo
kr  486,75

Ikke medlem

kr  649

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore er en episk crossover mellom to legendariske serier. Opplev det unike spillet, fra den kritikerroste utvikleren Atlus, som ble lansert eksklusivt til Wii U. I dette...

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore er en episk crossover mellom to legendariske serier. Opplev det unike spillet, fra den kritikerroste utvikleren Atlus, som ble lansert eksklusivt til Wii U.

I dette unike rollespillet har en ond kraft fra en annen dimensjon invadert det moderne Tokyo, noe som har resultert i et fantastisk angrep av stil, mote, musikk og, naturligvis, fare. Utnytt dine styrker i hektiske, rundebaserte kamper og kombiner gjenstander for å skape mektige våpen til å knuse fiendene dine.

Rundt hvert hjørne finner du mengder med fan-service, fra Fire Emblem-referanser og originale sanger fra den japanske underholdningsgiganten Avex, til labyrinter med temaer fra underholdningsindustrien og fantastiske musikkfremførelser. Spillet  har beholdt de japanske originalstemmene og inkludert en engelsk undertekst for en autentisk JRPG-opplevelse.

I Tokyo Mirage Sessions #FE Encore følger du en gjeng med japanske ungdommer i det moderne Tokyo. Bli kjent med studenten Itsuki Aoi, hans venn Touma Akagi og Tsubasa Oribe, som drømmer om å bli en stor popstjerne. Når fiendtlige vesener kalt "Mirages" angriper Tokyo på jakt etter mennesker med et stort talent, havner ungdommene i skuddlinjen.

Mirages lykkes med å kidnappe Tsubasa og tar henne med til en annen dimensjon kalt Idolasphere, men med hjelp av Itsuki Aoi og Fire Emblem-karakterene Chrom og Caeda klarer hun å komme seg fri. Når de vender tilbake til den virkelige verdenen blir de rekruttert av byrået Talent Agency Fortuna Entertainment, som viser seg å være en organisasjon som kjemper mot Mirages.

De inntar rollen som "Mirage Masters", og samtidig som de konfronterer invaderende Mirages må de også finpusse sang- og skuespillferdighetene sine for å kjempe seg til stjernestatus i underholdningsverdenen.

I løpet av spillet kommer du til å spille igjennom ulike nivåer med unike temaer der du skal kjempe mot Mirages. Kampene er strategiske og rundebaserte der du må finne fiendens svakheter, og spillet blander ulike elementer fra Shin Megami Tensei- og Fire Emblem-seriene.

Denne versjonen av spillet inkluderer en ny sang som ikke var i originalutgaven,  nye historieelementer samt muligheten til å spille på farten!

SKU
45496425746
Detaljer
SKU 45496425746
Opprinnelsesland : Japan
Format switch
Info box Varen er på tilbud i vår Outlet-kampanje. Den ekstra gode medlemsrabatten er kun tilgjengelig ved kjøp på nett.
Språk Engelsk
Utgiver Nintendo