Stillhetens musikk HC

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Bazar
kr  359,10

Ikke medlem

kr  399

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Hun heter Auri og er full av hemmeligheter. Kvothes mystiske venn er i stand til å oppfatte hva som ligger under overflaten av alle ting, og hun kjenner til skjulte fenomener og krypende farer....
Hun heter Auri og er full av hemmeligheter. Kvothes mystiske venn er i stand til å oppfatte hva som ligger under overflaten av alle ting, og hun kjenner til skjulte fenomener og krypende farer.

Universitetet i Imre er kjent for å tiltrekke seg de skarpeste hodene og for å avdekke vitenskapens, håndverkets og alkymiens gåter. Men dypt under Universitetets haller finnes det et nettverk av forlatte rom og gamle korridorer. I denne huleaktige labyrinten bor Auri. Hun var tidligere student ved Universitetet, men lar seg ikke lenger lure av den kalde rasjonaliteten som preger det.

Stillhetens musikk gir et innblikk i Auris liv, som er et lite eventyr i seg selv. På samme tid både sjarmerende og rørende viser denne historien oss verden sett gjennom Auris øyne. Og leseren får mulighet til å få kjennskap til ting som bare Auri, en av Kongedreperkrønikens mest gåtefulle personer, vet.
SKU
9788280878137
Detaljer
SKU 9788280878137
Antall Sider 167
Språk Norsk Bokmål
Serie The Kingkiller Chronicle
Format Hardcover
Utgiver Bazar
Forfattere Patrick Rothfuss
Avansert Format Hardcover