Starlight Stage Core Card Game

Av 山田 大夏 (Hironatsu Yamada)

pris på nett

Tilbudspris 314,10 kr Vanlig pris 349 kr

pris i butikk

349 kr
  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 27. nov. 2019
  • Forlag: Japanime Games

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

5+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Starlight Stage Core Card Game
Starlight Stage Core Card Game

Mine damer og herrer, velkommen til denne fantastiske beskrivelsen av spillet vårt! Vi har planer om å gi dere et ordentlig gøyalt show! Er dere klare for alt hva disse fantastiske jentene kan gjøre?! Her er det, øyeblikket dere alle har ventet på - det er STARLIGHT

STAGE!

Starlight Stage er er et samle-spill med høyt tempo hvor du spiller talentjeger, målet ditt er å samle inn det beste talentet før dine rivaler gjør det. Du starter med det friske talentet til en modell, en skuespiller og en sanger. Du hjelper dem med å bygge opp karrieren sin ved å samle inn kurs, eventer, og oppgraderinger til dem som igjen hjelper dem med å tjene inn mer berømmelse. Manageren med mest berømt talent på slutten av spillet vinner!

Du starter spillet med tre separate dekk i en vertikal rad: Idol dekket, Berømmelses dekket og Event dekket. Fra toppen av hvert dekk trekker du et kort for hver spiller og legger dem i en rad ved siden av dekket fra er de ble trukket. Hver spiller starter med talenter for hånden: skuespilleren, modellen og sangeren. For å starte spillet, kan den første spilleren velge å trekke kort fra en av de tre dekkene og legge dem i enden av rekken, dette gir dem mer valgalternativer. De kan så bruke sine opptjente talent poeng til å enten kjøpe nye oppdragskort, kjøpe inn mer berømmelse, eller ta et kurs.

Spillet fortsetter til berømmelses dekket er tomt. Så skal alle spillere telle opp poengene sine, og den som er mest berømt vinner!

Den engelsktalende versjonen av Starlight Stage inneholder både det originale japanske grunnsettet, i tillegg til de fjorten kortene som kommer med Starlight Stage: Expansion Card Set 1.

SKU
703558838025
Detaljer
SKU 703558838025
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere 山田 大夏 (Hironatsu Yamada)
Språk Engelsk
Format Grunnsett
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 30 - 60 minutter
Serie : Starlight Stage
Produsent / Forlag : Japanime Games
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Starlight Stage Core Card Game
Din rangering
Andre produkter du kanskje vil like?