Spøkelsesvenn ( 2) Poltergeist HC

Av Michelle Tolo

pris på nett

279 kr

pris i butikk

279 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Aschehoug

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Spøkelsesvenn ( 2) Poltergeist HC
Spøkelsesvenn ( 2) Poltergeist HC

En magisk tegneserieroman om et helt spesielt vennskap.

«Spøkelsesvenn 2. Poltergeist» er oppfølgeren til «Spøkelsesvenn 1. Det første møtet» (2020). Saga er endelig fri, og hun og Magnus øver på å fange poltergeist. Det er både vanskelig og farlig, men likevel gleder de seg til påskeferien, for da skal de endelig forsøke på ordentlig.

Men så kommer faren til Magnus hjem helt plutselig, og alt forandrer seg. For i den eldgamle mynten han har med til Magnus, bor spøkelset Gimle. Og han er ingen spøk! Magnus og Saga må få hjelp av Marit til å frigjøre ham, samtidig som de må passe seg for poltergeistene de prøver å bekjempe. Da hjelper det ikke at Grim bare vil slåss, og at Saga er den eneste han vil snakke med. Så derfor bestemmer Magnus seg for å bekjempe poltergeistene helt på egenhånd.

«Spøkelsesvenn 1. Det første møtet» fikk veldig god mottakelse av kritikerne. Trond Sætre hos Serienett.no kalte boka «... den søteste barnetegneserien på det norske markedet i nyere tid både i bilde og historie.» Guri Fjeldberg skrev at den er «... levende og effektivt fortalt (...) Resultatet er helproft. Denne serieskaperen vet hva barn helst vil ha.» i Bergens Tidende.

SKU
9788203366147
Detaljer
SKU 9788203366147
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Michelle Tolo
Språk Norsk Bokmål
Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 9-12 år
Serie : Spøkelsesvenn ( 2)
Produsent / Forlag : Aschehoug
Antall Sider 111