Don't Panic! Bruk rabattkode "TOWELDAY-2024" og få 25% rabatt på fire utvalgte Hitchhiker-bøker

Spøkelsenes by

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Solum Bokvennen
kr  269,10

Ikke medlem

kr  299

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Helt siden Cassidy Blake nesten druknet ( ..vel, hun druknet faktisk, men det liker hun ikke å prate om) har hun kunnet se gjennom Sløret som skiller spøkelsenes verden fra vår. Hverdagen til Cass...

Helt siden Cassidy Blake nesten druknet ( ..vel, hun druknet faktisk, men det liker hun ikke å prate om) har hun kunnet se gjennom Sløret som skiller spøkelsenes verden fra vår. Hverdagen til Cass er dermed uunngåelig litt annerledes. Hennes beste venn Jacob, er faktisk et spøkelse.

Skjebnen vil ha det til at Cass' foreldre er spøkelsesjegere med et eget TV-program: Inspektørene. Familien legger turen til Edinburgh - Spøkelsenes by, for å lage en episode om byen som flommer over av overnaturlige skapninger. Der blir Cassidy og Jacob omgitt av spøkelser på alle kanter, og ikke alle er like vennlige. Cass møter Lara, en annen jente som også kan se de døde, og hun forteller at deres jobb som mellomledd er å hjelpe spøkelsene hjem for godt. Enten de vil eller ikke. Den skumle Røde ravnen hjemsøker byen, og hun drar ikke frivillig.

SKU
9788256022632
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788256022632
Antall Sider 265
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie Cassidy Blake
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Utgiver Solum Bokvennen
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Victoria Schwab
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 9-12 år