Spesialklassen HC

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Humor
  • Forlag: Cappelen Damm
kr  269,10

Ikke medlem

kr  299

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Omtale fra forlaget Hva skjer dersom noen hacker seg inn i hjernen din og får deg til å gjøre superpinlige ting? Skrive RUMPEDØD på tavla i norsktimen, for eksempel? Ville du samarbeidet med nerdene...
Omtale fra forlaget

Hva skjer dersom noen hacker seg inn i hjernen din og får deg til å gjøre superpinlige ting? Skrive RUMPEDØD på tavla i norsktimen, for eksempel? Ville du samarbeidet med nerdene for å løse problemet?
Steven er skolens mest populære gutt, sønn av sjefen for det populære iBrain-selskapet. Han har alt - til og med den nyeste versjonen av iBrain, som gjør at du kan være koblet til nettet dag og natt, uten verken mobil eller pc. Alt er koblet direkte til hjernen din. En dag begynner Steven å oppføre seg ukontrollert fjollete - og etterpå husker han ikke hva han har gjort! Hva er det som skjer med ham?
Mot sin vilje flyttes han til den beryktede Spesialklassen - klassen som alle ser ned på. Hvordan skal han overleve dette?
Så viser det seg at Spesialklassens supernerder kan hjelpe Steven med det mystiske og uforklarlige problemet. For det ser jammen ut som at noen har hacket seg inn i Stevens hjerne ...
SKU
9788202615314
Sjangere: Humor
Detaljer
SKU 9788202615314
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Flu Hartberg
Sjanger Humor
Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 9-12 år
Avansert Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Utgiver Cappelen Damm
Antall Sider 191
Illustratør Flu Hartberg