Silent Mary

  • Format: Boks
  • Forlag: LEGO

Pris

kr  5 499

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Bli med når det skumleste skipet i Karibhavet stiger opp fra dypet i Devil’s Triangle og sluker sjørøverskip med mann og mus. Bygg og utforsk denne fantastiske LEGO® modellen av spøkelsesskipet...
Silent Mary 1
Silent Mary 1 Silent Mary 2 Silent Mary 3 Silent Mary 4

Bli med når det skumleste skipet i Karibhavet stiger opp fra dypet i Devil’s Triangle og sluker sjørøverskip med mann og mus.

Bygg og utforsk denne fantastiske LEGO® modellen av spøkelsesskipet Silent Mary fra Pirates of the Caribbean, skipet som ble angrepet og senket av sjørøvere, og som nå seiler de syv hav som om tiden har stopper, og sprer redsel i hjertet til alle som ser det. Løft den hengslede baugen, åpne skjelettskroget og still det inn i ulike positurer for å simulere angrep. Slipp løs spøkelseshaiene, eller velt hovedmasten for å gjenskape scener fra filmen.

Finn på egne eventyr med de åtte minifigurene som følger med: Captain Jack Sparrow, Henry, Carina, løytnant Lesaro, kaptein Salazar, styrmann Magda, styrmann Santos og Silent Marys gallionsfigur. Denne avanserte LEGO modellen har fantastiske detaljer, fra det sønderskutte dekket med kanoner til de ragende skipsmastene, og fanger virkelig det magiske og mystiske ved en av verdens mest populære filmserier.

Spesifikasjoner:
Alder: 14+
Antall deler: 2294

SKU
5702015866835
Detaljer
SKU 5702015866835
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Pirates of the Caribbean
Format Boks
Utgiver LEGO