SABOTØR

Nazistene okkuperte Norge i 1940. Okkupasjonen fører med seg forfølgelse, fengsling og henrettelser. Likevel er det flere som gjør motstand mot det nye regimet og som kjemper for et fritt Norge.

Sabotør handler om Osvaldgruppen og deres katt- og mus lek med Gestapos verste agenter.

John S. Jamtli

John Sigvart Jamtli (f. 1982) er fra Mo i Rana og utdannet fra Nordland kunst- og filmfagskole i Kabelvåg. Han er en norsk illustratør, serieskaper og konseptdesigner. Har tidligere utgitt seriealbumene Annunaki og DASS. Fikk sitt gjennombrudd med Sabotør.

ONSDAG 12. DESEMBER KL 16.30-17.30

NORDLYS – Reisen til Jotundalen

Bli med på en reise til det eventyrlige Norge. Sonja får en natt besøk av en fremmed gutt, som likevel virker merkelig kjent. Han er fra den andre verdenen, og han tar henne med dit. De reiser på nordlyset og kommer til et Norge som ikke er likt noe vi ser til daglig, men som likevel finnes i alle som har sett nettopp nordlyset. En vakker, magisk og berusende reise til Nordens magi.

Malin Falch

Malin Falch er en norsk tegneserieskaper og illustratør. I 2018 debuterte hun med sin første bok «Nordlys: Reisen til Jotunheimen». Tidligere har hun bodd i San Francisco hvor hun hadde fast jobb i spilldesignselskapet Zynga.

TORSDAG 29. NOVEMBER KL 16.30-18.00

RAVNERINGENE

Unik samleutgave Dette er en eksklusiv og særpreget utgave i begrenset opplag. Bokboksen inneholder en samleutgave av alle bøkene i Ravneringene-trilogien, samt bøkene Hirkas urteguide, Umoni språkbok og Historien om Ravneringene. I tillegg er dette med i boksen: tre kart trykket på lin, bokmerker, samlekort, et nummerert sertifikat og et Ulvetann-smykke. Ravneringene er en original og velskrevet fantasyserie på norrøn grunn. Den første boken Odinsbarn ble sluppet høsten 2013, og ble en kritikerrost bestselger.

SIRI PETTERSEN

Siri Pettersen er en norsk tegneserieskaper og forfatter. Hun vokste opp i Sørreisa og Trondheim, og er i dag bosatt i Søgne. Hun er medlem av Trondheimstegnerne. I 2004 vant hun Sproingprisen for beste nykommer. Pettersen tegner alle sine serier digitalt. Serien hun er mest kjent for er Anti-Klimaks

LØRDAG 1. DESEMBER KL 13.00-15.00

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.