Digital signering av Snøkattprinsen og Dragens Øye

 

Digital signering av nye norske bokserier for barn og ungdom - bestill innen 22. mars og få bøkene signert!Digital signering av nye norske bokserier for barn og ungdom - bestill innen 22. mars og få bøkene signert!

Våren 2021 slapp Egmont to flotte nye fantasy-tegneserier for aldersgruppen 9 – 12 år, med to unge og lovende tegneserieskapere på laget. Dette ønsker vi å markere med en digital signering akkurat i tide før årets påskeferie!

 

Bestiller du signert bok av en eller begge forfatterne innen 22. mars, vil forfatterne signere dem for deg den 24. mars. Vi sender alle bestillinger ut fortløpende etter dette.

 

Ønsker du å få en dedikert hilsen i din bok?

Send oss en e-post til signering@outland.no innen mandag 22. mars, og inkluder hva du ønsker de skal skrive til deg, samt ordrenummeret + navn på bestillingen din.

 

Dersom du bestiller flere bøker og ønsker ulike dedikasjoner i hver av dem er det viktig at du informerer tydelig om dette.

 

Bøkene kan ikke hentes i butikk, men vil sendes hjem til deg etter at Dina og/eller Charlotte har signert dem for deg 24. mars.

 

Snøkattprinsen av Dina Norlund

 

I en magisk verden langt borte, hersker snøkattene. De har en lang rekke med stolte konger, men ingen krone. Den forsvant for flere hundre år siden. Legenden sier at det var demoniske rever som stjal kongekronen og kastet en forbannelse over snøkattene.

Snøkattprinsen av Dina NorlundSnøkattprinsen av Dina Norlund

Syv er den minste snøkattprinsen i en stor søskenflokk, og da faren dør begynner hans eldre brødre å krangle om hvem som skal bestige tronen. Men bare Syv våger å dra ut i verden for å lete etter den magiske kongekronen. For kun den snøkattprinsen som bærer kronen, har full makt over kongeriket.

 

Bli med inn i et fortryllende eventyr om en snøkatt som må redde kongeriket sitt! En vakker tegnet fantasy-roman for alle om å være modig, gjøre seg fri fra skammen og ta et oppgjør med egne fordommer!

 

«Perfekt eventyr med søte katter og rever! Barn som liker dyr vil elske denne!»

– Malin Falch, skaperen av Nordlys-serien

Dragens Øye, Vol. 1: Forrådt av Charlotte Sandmæl

 

Dragens Øye Vol. 1 Forrådt av Charlotte SandmælDragens Øye Vol. 1 Forrådt av Charlotte Sandmæl

Hvordan starter man på nytt når man har mistet alt?

 

Askealven Kha utmerker seg innen magi i en verden under bakken, der månen dyrkes og familiebåndene er tette. Kha tror hen er i de beste hender i sin trygge og beskyttede tilværelse, men ulmende krefter rundt ønsker å gjøre Khas magi til sin egen. En natt blir Kha strippet for alt hen kjenner og har, og må komme seg til overflaten for et nytt liv. Hjelpeløs i en annen virkelighet blir hen jaget fra skanse til skanse før hjelpen dukker opp fra uventet hold: Men hva vil en drage med en forlatt, sviktet og forrådt alv?

 

Terningkast 5 i Dagbladet:

«Charlotte Sandmæl er et navn å merke seg. Første bok i hennes episke fantasyserie, er like spennende som «Nordlys», med et univers like oppslukende som «Amuletten», og med en helt egen, moderne vri.»

– Marie Kleve, Dagbladet

Bestill Snøkattprinsen og Dragens Øye signert i dag!

 

Digital signering av nye norske bokserier for barn og ungdom - bestill innen 22. mars og få bøkene signert!Digital signering av nye norske bokserier for barn og ungdom - bestill innen 22. mars og få bøkene signert!
Snøkattprinsen av Dina NorlundSnøkattprinsen av Dina Norlund
Dragens Øye, Vol. 1: Forrådt av Charlotte SandmælDragens Øye, Vol. 1: Forrådt av Charlotte Sandmæl