Vi har noen tekniske utfordringer med kategoriene våre.. Mye mulig det er goblins. Vi jobber med saken!

Tegneserier

Musegarden – Som Game of Thrones for de unge

Med Musegarden har David Petersen skapt et vakkert riddereventyr i George R. R. Martins ånd. En flott tegneserie for både barn og voksne.

Outlands tegneseriefestival – når, hvor, hva?

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og arrangerer Outlands tegneseriefestival også i år! Her vil vi gi all nødvendig informasjon.

Tedrageforbundet - ny LGBTQ+-vennlig tegneserie for unge

K. O’Neills tegneserie Tedrageforbundet er et mangainspirert, LGBTQ+-vennlig fantasy-eventyr for unge, som også har noe å lære de voksne.

Prinsesse prinsesse - en ny tegneserie fra Outland forlag

Prinsesse prinsesse er en tegneserie som tar et godhjertet oppgjør med kjønnsroller i eventyrsjangeren. To prinsesser. Lykkelige alle sine dager. Sammen.

Monster på haugen - en fantasytegneserie for lesere i alle aldre

Monster på haugen er en ny tegneserie for alle slags fantasy-entusiaster! For hva gjør man når det lokale bymonsteret har mistet all selvtillit? Nå er det opp til en gammel doktor og en gategutt å hjelpe monsteret Rayburn med å finne tilbake til sin egen uhyrlighet.

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Verdens største superhelt er tilbake - nå også på norsk! Outland forlag slipper sin første Marvel-tegneserie, Spider-Man: Flaks for Parker.

Sikre deg de nyeste tegneseriene - slik forhåndsbestiller du

Det finnes en løsning for hvordan du kan holde oversikt, og bestille tegneserier og manga som enda ikke er sluppet for salg. Vi viser veien!

Gamle Gubber kåret til beste oversatte tegneserie!

Under Outlands minifestival for tegneserier ble Gamle Gubber kåret til vinneren av Sproingprisen 2019 for beste oversatte utgivelse!

Pandoras arv - en ny tegneserie for unge fra Outland forlag

Bli med på neste eventyr fra Outland forlag, en strålende fantasy-tegneserie for unge, nå på norsk for aller første gang - Pandoras arv.

Senior-eventyret fortsetter med flere kapitler fra Gamle Gubber

Outland har, i samarbeid med Zoom-forlag, pustet nytt liv i de elskverdige karakterene fra Lupano og Cauuet sin franske tegneserie-klassiker, Gamle Gubber!