Digital signering av Opp ned sagaen: Den umulige reisen

 

Digital signering av Opp ned sagaen - Den umulige reisenDigital signering av Opp ned sagaen - Den umulige reisen

I slutten av mai slipper forlaget Überpress første bok i trilogien Opp ned sagaen, og nå kan du forhåndsbestille signert utgave av tegneserien hos oss! 

Bestiller du signert bok innen søndag 20. juni, vil Håvard Heggenhougen og Eddie Jensen signere dem for deg den 22. juni. Vi sender alle bestillinger ut fortløpende etter dette.

 

Ønsker du å få en dedikert hilsen i din bok?

Send oss en e-post til signering@outland.no innen søndag 20. juni, og inkluder hva du ønsker de skal skrive til deg, samt ordrenummeret + navn på bestillingen din.Dersom du bestiller flere bøker og ønsker ulike dedikasjoner i hver av dem er det viktig at du informerer tydelig om dette.Bøkene kan ikke hentes i butikk, men vil sendes hjem til deg etter at Håvard og Eddie har signert dem for deg 22. juni.

 

Den umulige reisen

Opp ned sagaen er satt til en verden snudd på hodet, bokstavelig talt. Bakken er blitt til himmelen og himmelen ... til et uendelig tomrom som fanger menneskeheten inne i høye trær og dype grotter. Alt som faller inn i himmelen blir borte for alltid.
 

Det er denne verdenen som Turner og Issadora er født inn i, men de vil ikke akseptere at byen og landsbyen de har vokst opp i er alt som finnes og alt de noensinne får se. Spesielt ikke når det kommer mennesker fra verdenen utenfor med skumle intensjoner.


Håvard Heggenhougen og Eddie Jensen er de to skaperne av Opp ned sagaen, bedre kjent som Grapple Seed på engelsk. Siden 2013 har de sammen jobbet med å sy denne verdenen sammen, og første bok av en triologi er endelig klar. 
 
 
Forhåndsbestill Opp ned sagaen: Den umulige reisen nå!
 
 
Forhåndsbestill Opp ned sagaen: Den umulige reisen nå!Forhåndsbestill Opp ned sagaen: Den umulige reisen nå!