Digital signering av Foreldreskapet - en bruksanvisning

 

Foreldreskapet - en bruksanvisning - bestill innen 7. juliForeldreskapet - en bruksanvisning - bestill innen 7. juli

Hvorfor følger det ikke med en bruksanvisning når man blir foreldre? Dette lurte serieskaper Therese G. Eide på, før hun endte opp med å tegne en selv! I vår kom endelig Foreldreskapet - en bruksanvisning ut hos Egmont, og nå kan du forhåndsbestille signert utgave av tegneserien hos oss!

 

Bestiller du signert bok innen onsdag 7. juli vil Therese G. Eide drodle og signere i den for deg den 8. juli. Vi sender alle bestillinger ut fortløpende etter dette.

 

Ønsker du å få en dedikert hilsen i din bok?

Send oss en e-post til signering@outland.no innen onsdag 7. juli, og inkluder hvem boken skal dedikeres til, samt ordrenummeret og navn på bestillingen din.


Dersom du bestiller flere bøker og ønsker ulike dedikasjoner i hver av dem er det viktig at du informerer tydelig om dette.


Bøkene kan ikke hentes i butikk, men vil sendes hjem til deg etter signeringen.

 

Foreldreskapet 

Hvorfor følger det ikke med en bruksanvisning når man blir foreldre? Dette lurte serieskaper Therese G. Eide på, før hun endte opp med å tegne en selv! Som mamma til tre har Therese G. Eide tegnet og fortalt om foreldrelivet i flere år. Stripeserien hennes «Intet nytt fra hjemmefronten» går i 33 ulike aviser og blader, og får stadig nye lesere.

 

Foreldreskapet - en bruksanvisning - bestill innen 7. juliForeldreskapet - en bruksanvisning - bestill innen 7. juli

I boken Foreldreskapet har hun tegnet helt nye serier om hvorfor akkurat hun endte opp i morsrollen, og hva denne omveltningen medførte. Ispedd illustrerte råd, tips og morsomme guider til hvordan vordende småbarnsforeldre kan takle overgangen fra 2 til 3.

 

- Jeg hadde lyst til å fortelle noe personlig om det å faktisk bli foreldre. Det er jo noe absurd i dette at vi kan velge å skape små mennesker, og deretter ha ansvar for dem i nesten 20 år. Og så kan vi like gjerne velge å ikke skape små mennesker, sier Eide.

 

I serien min til vanlig er jo barna i barnehage eller på skolen, men i denne boken hadde jeg lyst til å fortelle noe personlig om det å bli foreldre i det tjueførste århundre. Ikke fordi jeg vet så mye bedre enn alle andre hvordan man takler den omveltningen, men fordi jeg tror mine erfaringer kan hjelpe litt. Til å le, til å senke skuldrene, og til kjenne seg igjen. Håper jeg da, utdyper Eide.

Forhåndsbestill Foreldreskapet - en bruksanvisning nå!

 

Foreldreskapet - en bruksanvisning - bestill innen 7. juliForeldreskapet - en bruksanvisning - bestill innen 7. juli