I tilfelle dommedag:

Ti tips og digital boksignering med forfatter Egil Aslak Hagerup

 

I tilfelle dommedag - Ti tips og digital boksignering med forfatter Egil Aslak HagerupI tilfelle dommedag - Ti tips og digital boksignering med forfatter Egil Aslak Hagerup

 

Et halvt år før pandemien brøt ut, kom boka I tilfelle dommedag: Enkel beredskap for vanlige folk ut i butikkene, og advarte spesifikt mot pandemi. Med forord fra beredskapssjefen, og i tett samarbeid med Røde Kors, er den en underholdende guide til hva alle burde ha hjemme, for å være godt rustet for de mest sannsynlige krisesituasjonene.


Du har kanskje sett eller hørt om såkalte «Doomsday Preppers», men forfatter Egil Aslak Hagerup, forteller at det ikke er nødvendig å gå fullt så drastisk til verks. Det holder stort sett med noen små, enkle grep, men det er gjerne ikke ting man tenker over før krisen er der.

 

Live på Facebook!

Den 8. juni arrangerer vi i samarbeid med Egil Aslak Hagerup og Kagge Forlag et helt uformelt, digitalt lite foredrag som du kan se og høre på, helt gratis og helt smittefritt! I tillegg vil du kunne bestille signerte utgaver av boken hans før og etter arrangementet.

 

Det hele vil strømmes på Outlands Facebook-side, med start kl. 20.00, og vil vare i 30-50 minutter. Det vil være åpent for å stille spørsmål underveis og etterpå.

 

Meld deg på Facebook-arrangementet, for å få en påminnelse når det nærmer seg!

 

Bli med, så vil du lære litt om hvordan den neste krisen ikke blir helt krise. Den kan faktisk bli ganske koselig!

 

Om forfatteren

Egil Aslak Hagerup jobber til daglig i NRK, og har bakgrunn som tekstforfatter for programmer som «Hallo i uken», «Senkveld med Thomas og Harald», og den satiriske «5080 Nyhetskanalen».

 

Som forfatter har han utgitt en rekke bestselgende humorbøker, blant annet Norges Uskrevne Lover, Norske Standarder: En endelig avslutning på meningsløse diskusjoner og den humoristiske fagboken I tilfelle dommedag: Enkel beredskap for vanlige folk.

 

Ønsker du å få en dedikert hilsen i din bok?

Send oss en e-post til signering@outland.no innen torsdag 10. juni, og inkluder ønsket dedikering, samt ordrenummeret + navn på bestillingen din.

 

Dersom du bestiller flere bøker og ønsker ulike dedikasjoner i hver av dem er det viktig at du informerer tydelig om dette.

 

Bøkene kan ikke hentes i butikk, men vil sendes hjem til deg etter at Egil Aslak har signert de.

 

Bestill signert bok i dag, og få med deg Ti tips i tilfelle dommedag tirsdag 8. juni 20.00 på vår facebook

 

I tilfelle dommedag - Ti tips og digital boksignering med forfatter Egil Aslak HagerupI tilfelle dommedag - Ti tips og digital boksignering med forfatter Egil Aslak Hagerup