Sci-Fi Ungdomsskolen HC

pris på nett

279 kr

pris i butikk

279 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere:
  • Forlag: Egmont Kids Media

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Sci-Fi Ungdomsskolen HC
Sci-Fi Ungdomsskolen HC

Møt Kelvin Klosmo - den eneste jordboeren på ungdomsskolen ute i verdensrommet!

Sci-Fi-ungdomsskolen handler om den nye gutten på skolen. Han heter Kelvin Klosmo, og skolen hans ligger tilfeldigvis i verdensrommet. Sært, hva? Men det er det som gjør det så gøy å lese - du får oppleve ville og fantastiske ting som kriminalitetsbekjempende skilpadder, hemmelige skoler for trollmenn og en flygende gutt som ikke vil bli voksen. Og akkurat som Kelvin finner du kanskje noe utrolig sært på disse sidene: en bok som er morsom å lese.
Sci-Fi-ungdomsskolen byr på romskip, roboter, gale forskere, aliens, bøller, nye venner og superlættise tegneserier. Dessuten lærer Kelvin følgende: Aliens kan også være bøller. Intergalaktisk matkrig er gøy, men ganske ekkelt. Og til slutt: En gal vitenskapsmann fra jorden er ute etter totalt herredømme over universet, og alle er dømt til undergang. Men frykt ikke, kjære leser: Du kommer til å le så høyt at de hører deg på månen.

Boken er skrevet av Scott Seegert og rikt illustrert av John Martin. Sistnevnte bedyrer at det ikke går en dag uten at han tegner monstre, roboter og helter fra barndommen. Begge bor i Michigan, USA, og Sci-Fiungdomsskolen er deres andre samarbeidsprosjekt.

SKU
9788242959683
Sjangere:
Detaljer
SKU 9788242959683
Serie : Sci-Fi Ungdomsskolen
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Egmont Kids Media
Opprinnelsesland : Norge
Avansert Format Hardcover
Skriv din egen produktomtale
Du omtaler:Sci-Fi Ungdomsskolen HC
Din rangering