Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer

pris på nett

4999 kr

pris i butikk

4999 kr
 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO
LEGO® Harry Potter™ Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer gjenskaper noen av seriens mest minneverdige gjenstander i en jubileumsmodell for voksne fans. En fengslende samling av magiske minner I...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 1
Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 1 Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 2 Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 3 Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 4 Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer 5

LEGO® Harry Potter™ Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer gjenskaper noen av seriens mest minneverdige gjenstander i en jubileumsmodell for voksne fans.

En fengslende samling av magiske minner
I denne hyllesten til Harry Potters trollmannsverden er mange ikoniske gjenstander samlet i en spektakulær modell. Settet inkluderer Harrys tryllestav og briller, Ronnys sjokoladefrosk, Hermines eliksirbrett med fem eliksirflasker og magiske ingredienser (inkludert gjellegress, Felixir og polyksir), dagboken til Tom Dredolo Venster, gullsnoppen og et skoleskjerf (som kan skreddersys så det passer til alle husene på Galtvort). Helt på toppen står uglen Hedvig med en svært ettertraktet invitasjon til Galtvort. Denne fascinerende modellen inneholder tre eksklusive gullminifigurer – Albus Humlesnurr, Minerva McSnurp og Rubeus Gygrid – og en utstillingssokkel med dekorert plate som markerer 20-årsjubileet til LEGO Harry Potter.

Spesifikasjoner:
Alder: 18+
Antall deler: 3010
Antall minifigurer: 3

 • LEGO® Harry Potter™ Samlerutgave med kjente Galtvort-figurer (76391) er en bygge- og utstillingsmodell som hyller trollmannsverdenen. Settet er laget for voksne fans av Harry Potter.
 • Inkluderer ikoniske gjenstander: Harrys tryllestav og briller, et brett med eliksirer, dagboken til Tom Dredolo Venster, gullsnoppen, et Galtvort-skjerf, Hedvig med en invitasjon fra Galtvort og mer.
 • Inkluderer også tre eksklusive gullminifigurer – Albus Humlesnurr, Minerva McSnurp og Rubeus Gygrid – og en utstillingssokkel med dekorert plate som markerer 20-årsjubileet til LEGO® Harry Potter™.
 • Dette givende settet byr på en avstressende byggeopplevelse, hvor 3010 LEGO® klosser gradvis blir til en slående kopi av Harry Potter-universet i full størrelse.
 • Denne fengslende byggemodellen passer perfekt som bursdags- og julegave, og som gave til engasjerte modellbyggere og voksne fans av filmene om Harry Potter™.
 • Modellen er 44 cm høy, 50 cm bred og 33 cm dyp. Den gjør seg fantastisk som utstillingsmodell både hjemme og på jobben og vil garantert vekke oppsikt og få i gang samtalen.
 • Med de brukervennlige, trykte byggeinstruksjonene kommer du raskt i gang med byggingen.
 • LEGO® settene for voksne er designet for å gi en tilfredsstillende bygge- og utstillingsopplevelse til alle som liker å bygge modeller.
 • LEGO® byggesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. Det gjør at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016913415
Detaljer
SKU 5702016913415
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Harry Potter
Format Boks
Utgiver LEGO