Rurik: Dawn of Kiev

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: PieceKeeper Games
kr  719,20

Ikke medlem

kr  899

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Rurik: Dawn of Kiev er et euro-style realm building spill satt til det 11. århundre i et Øst-Europeisk kongerike. Spill som en potensiell arvtaker til tronen etter at faren deres, Vladimir the...
Rurik: Dawn of Kiev er et euro-style realm building spill satt til det 11. århundre i et Øst-Europeisk kongerike. Spill som en potensiell arvtaker til tronen etter at faren deres, Vladimir the Great, døde i 1015. Kongerikets folk trenger en ny og dyktig leder, og vinn befolkningens tillit gjennom å bygge, selge, slåss og gjennomfør store gjerninger. Vil du overbevise folket om at du er verdig tronen? Rurik bringer den antikke kulturen til Kievriket i dette spillet designet av Stanislav Kordonskiy og illustrert av Yaroslav Radechyi. Gjennom "area control, resource management" og "auction programming" vil spillerne gi bud på ulike handlinger ved hjelp av rådgiverne sine. Mektigere rådgivere vil gi større fordeler, på bekostning av å utføre handlingene sine etter de andre spillerne. På den andre siden, svakere rådgivere gir færre fordeler, men kan utføre handlingene sine tidlig. Denne måten å planlegge turene sine på legger til en egen dimensjon av spenning til spillet.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
602573781463
Detaljer
SKU 602573781463
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Stan Kordonskiy
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 13
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 5
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Utgiver PieceKeeper Games
Mekanikk Auksjon eller Budgivning
Illustratør Finn McAvinchey, Yaroslav Radetskyi, Yoma, Kali Fitzgerald, Alayna Lemmer-Danner
Andre produkter du kanskje vil like?