The Red Cathedral

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2020
  • Forlag: Devir Games
kr  539,10

Ikke medlem

kr  599

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Høsten er ikke den beste årstiden å klatre rundt i stillaser i kjølige Moskva, men det er langt bedre enn å gjøre det på vinteren. Tsaren Ivan venter på gode resultater, så dere må jobbe hardt for å...
Høsten er ikke den beste årstiden å klatre rundt i stillaser i kjølige Moskva, men det er langt bedre enn å gjøre det på vinteren. Tsaren Ivan venter på gode resultater, så dere må jobbe hardt for å bevise at dere er de beste konstruktørene i byen. The Red Cathedral er et strategisk brettspill hvor spillerne skal konstruere og dekorere St. Basil katedralen i Moskva. Men kun en av spillerne kan bli Tsaerns favorittkonstruktør. Samle ressurser, legg krav på ulike seksjoner av katedralen og bygg vakre og fargerike tårn. Reglene er enkle å lære, men har mye spennende strategier som gjør spillet interessant. Et perfekt spill for de som liker å optimalisere planer og legge effektive strategier i stedet for å konkurrere mot kompliserte regler og systemer!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
8436589621046
Detaljer
SKU 8436589621046
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Isra C., Shei S.
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 30 - 120 minutter
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Utgiver Devir Games
Mekanikk Arbeiderplassering, Bytting og Handel
Illustratør Chema Román, Pedro Soto