Railroad Ink Challenge: Shining Yellow Edition

  • Format: Selvstående Utvidelse
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: Under 30 minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2021
  • Forlag: Horrible Guild

Railroad Ink er nok det mest spilte spillet i min relativ stor brettspillsamling. Dette spillet er så genialt, både enkelt og ekstremt dypt, at hver gang jeg setter meg til å spille det tar vi flere runder på rad. Et perfekt reisespill, som du kan introdusere til hvem som helst og jeg garanterer at dere kommer til å ha det gøy!

Jarek, Brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  269,10

Ikke medlem

kr  299

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Railroad Ink Challenge er et raskt «roll-and-write” spill for 1 til 4 spillere. Velg et brett og en tusj, og gjør deg klar til å lage et nettverks-paradis! Trill terningene og tegn inn rutene for å...
Railroad Ink Challenge: Shining Yellow Edition 1
Railroad Ink Challenge: Shining Yellow Edition 1
Railroad Ink Challenge er et raskt «roll-and-write” spill for 1 til 4 spillere. Velg et brett og en tusj, og gjør deg klar til å lage et nettverks-paradis! Trill terningene og tegn inn rutene for å sammenkoble utgangene på brettet ditt. Utvid nettverket ditt med jernbaneskinner, motorveier og stasjoner for å tjene ekstra poeng. Men pass på! For du straffes og får minuspoeng for hver vei som stanser uten en utgang. Railroad Ink Challenge har alt du elsker fra de originale Railroad Ink spillene, og mye mer. Spillet har et nytt fokus på spillerinteraksjoner med mål dere kan prøve å oppnå underveis. Og kun den første spilleren til å oppnå målet, for bonuspoengene, så det lønner seg å være rask! Nye terninger gir dere spennende og nye veier å tegne inn på kartene deres. For eksempel kan fabrikkene kopiere en annen terning og universitet kan låse opp unike spesial-ruter! Railroad Ink Challenge kommer i to ulike versjoner, hvor hver av dem inkluderer egne terninger og spesialregler. I Shining Yellow Edition må du ta i bruk oaser for å beskytte kaktusene dine fra det tørre og voldsomme ørken-klimaet.
SKU
8056324760498
Detaljer
SKU 8056324760498
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Hjalmar Hach, Lorenzo Silva
Format Selvstående Utvidelse
Språk Engelsk
Minimum Spilltid Under 30 minutter
Anbefalt Alder 8
Spilltid 15 - 30 minutter
Utgiver Horrible Guild
Illustratør Marta Tranquilli