R2-D2

pris på nett

2299 kr

pris i butikk

2299 kr
 • Format: Boks
 • Forlag: LEGO
Gjenopplev klassiske Star Wars ™-øyeblikk mens du bygger denne eksepsjonelt detaljerte LEGO® figuren av R2-D2. Den spektakulære modellen kommer i mai 2021 og er stappfull av autentiske detaljer,...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
R2-D2 1
R2-D2 1 R2-D2 2 R2-D2 3 R2-D2 4 R2-D2 5 R2-D2 6 R2-D2 7 R2-D2 8

Gjenopplev klassiske Star Wars™-øyeblikk mens du bygger denne eksepsjonelt detaljerte LEGO® figuren av R2-D2. Den spektakulære modellen kommer i mai 2021 og er stappfull av autentiske detaljer, inkludert midtbenet som kan trekkes opp, hodet som kan snurre rundt, frontluker som kan åpnes og forlenges, et periskop som kan trekkes opp og dreies, og Luke Skywalkers lyssabel som ligger skjult i et rom i droidens hode.

Bygg og vis fram
Denne flotte byggemodellen inkluderer en byggbar utstillingssokkel med informasjonsskilt, LEGO figur av R2-D2 og en eksklusiv LEGO kloss som markerer 50-årsjubileet til Lucasfilm, og modellen passer perfekt som blikkfang både på kontoret og hjemme.

Antall deler: 2314
Anbefalt alder: 18+

En spesiell gave
Settet er en del av en kvalitetsserie med LEGO Star Wars byggesett for voksne og er en flott gave til deg selv, Star Wars-fans og avanserte LEGO byggere.

 • Bygg og vis fram denne fantastisk detaljerte LEGO® klossemodellen fra mai 2021. Settet inkluderer R2-D2 (75308), en ikonisk figur fra Star Wars™-sagaen.
 • Modellen har autentiske funksjoner som midtbenet som kan trekkes opp, hodet som kan snurre rundt, uttrekkbare frontluker, et justerbart periskop og en lyssabel som ligger skjult i et rom i droidens hode.
 • Inkluderer en byggbar utstillingssokkel med informasjonsskilt, LEGO® Star Wars™ LEGO figur av R2-D2 og en spesiell LEGO kloss som markerer 50-årsjubileet til Lucasfilm.
 • Dette kvalitetssettet er en del av en serie med LEGO® Star Wars™ bygge- og utstillingsmodeller for voksne.
 • Settet består av 2315 deler og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse. Det er flott som bursdags-, høytids- og overraskelsesgave til alle Star Wars™-tilhengere og LEGO® Star Wars entusiaster.
 • Den klossebygde R2-D2 samlermodellen er 31 cm høy, 20 cm bred og 15 cm dyp og er et imponerende blikkfang enten du plasserer den hjemme eller på jobben.
 • Ønsker du å kjøpe dette settet til en som samler på Star Wars™-memorabilia, men som ikke er vant til LEGO® bygging? Null problem. Settet inkluderer brukervennlige instruksjoner som gjør det lett å gyve løs på den komplekse oppgaven med selvtillit.
 • LEGO® Star Wars™ samlersett for voksne er utviklet for hobbybyggere som liker å bygge avanserte, gøyale modeller for å slappe av og bruke kreativiteten sin.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. Det sikrer at de alltid er kompatible, lette å sette sammen og festes godt til hverandre.
 • For å sikre at LEGO® klosser og deler oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de på så å si alle tenkelige måter.
SKU
5702016914191
Detaljer
SKU 5702016914191
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Star Wars
Format Boks
Utgiver LEGO