Power-Up-Pakken Propell-Mario

 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO

Pris

kr  129

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Anbefalt alder: 6+ Antall deler: 13 Spillere får en ekstra dimensjon i LEGO® Super Mario™ spill med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371). Denne tilbehørspakken inkluderer en interaktiv drakt med...

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 13

Spillere får en ekstra dimensjon i LEGO® Super Mario™ spill med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371). Denne tilbehørspakken inkluderer en interaktiv drakt med propell-kaps til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) – barna hører propell-lyder når de får LEGO Mario til å «fly» for å ta mynter. Dette byggesettet er en flott gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

Bygg og lek
Esken inneholder byggeinstruksjoner, og du finner også byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario gratisappen. Appen inneholder også tips til hvordan kreative barn kan bygge og leke og er en trygg plattform, hvor barn kan dele modellene sine med andre LEGO Mario fans.

LEGO Mario!
LEGO Super Mario lekesett passer like bra til gruppekonkurranser som til alenelek, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent spillfavoritt i virkeligheten. Startbanebyggesettet, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir spillerne mulighet til å lage sine egne, unike nivåer.

 • Ta barnas LEGO® Super Mario™ gameplay til neste nivå med Power-Up-pakken Propell-Mario (71371), som inneholder en byggbar drakt som gjør LEGO Mario™ (figuren følger ikke med) enda flinkere til å samle mynter.
 • Denne drakten passer på LEGO® Mario™ figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360). Når LEGO Mario har på seg denne byggbare drakten og løftes opp, kan du høre propell-lyd.
 • Når Propell-Mario begynner å fly, kan spilleren tjene enda flere digitale mynter og forbedre resultatet sitt. Barn synes det er gøyalt å få Mario til å fly omkring og forvandle stuen til et virkelig LEGO® Mario™ nivå.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 13 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til kreative barn og fans fra seks år og oppover, som kan tilpasse Startbanen På eventyr med Mario (71360) og ekstrabanesett på unike måter.
 • Det finnes også andre kule LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Ild-Mario (71370), Power-Up-pakken Katte-Mario (71372) og Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373).
 • Dette LEGO® settet krever ikke batterier – det aktiveres når barna bruker drakten på LEGO Mario™ figuren fra startbanesettet. Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder visningsverktøy som forenkler byggeprosessen og tips om kreative måter å leke på. Den gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de byggbare LEGO® Super Mario™ lekesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Settene gir barn muligheten til å utvide, bygge om og skape utallige nye nivåer, som de kan spille alene eller i konkurranse med venner.
 • Byggere trenger ikke Super Mario-krefter for å sette sammen og ta fra hverandre LEGO® byggeklosser! Helt siden 1958 har klossene vært produsert i samsvar med de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser.
 • LEGO® klosser og deler testes på nesten alle tenkelige måter. Det sikrer at alle LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618501
Detaljer
SKU 5702016618501
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO