Power-Up-pakken Pingvin-Mario

pris på nett

129 kr

pris i butikk

129 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 27. des. 2020
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 6+ Antall deler: 18 Med Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) kan LEGO® Super Mario™ fans utvide spillopplevelsen sin med komisk action. Pakken inneholder en interaktiv drakt til...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Power-Up-pakken Pingvin-Mario 1
Power-Up-pakken Pingvin-Mario 1 Power-Up-pakken Pingvin-Mario 2 Power-Up-pakken Pingvin-Mario 3

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 18

Med Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) kan LEGO® Super Mario™ fans utvide spillopplevelsen sin med komisk action. Pakken inneholder en interaktiv drakt til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), som gir spilleren muligheten til å tjene ekstra mynter ved å la Mario skli bortover på magen som en pingvin. Settet er perfekt for trendsettende barn som allerede har startbanen På eventyr med Mario (71360) som inkluderer LEGO Mario figuren.
Bygg og lek Byggeinstruksjoner følger med i LEGO esken og i LEGO Super Mario gratisappen. Appen er et trygt forum med inspirerende ideer til kreativ bygging og lek og er et sted hvor barn kan utveksle ideer.
Fysisk Super Mario-action Med LEGO Super Mario samlerlekesettene kan barn spille med en fysisk versjon av den ikoniske Nintendo®-figuren. Med startbanesettet, ekstrabanesett og Power-Up-pakker kan fans bygge sine egne utfordrende nivåer og spille alene eller utfordre venner og familie til konkurranse.

 • Med en interaktiv drakt til LEGO® Mario™ figuren (figuren følger ikke med) utvider Power-Up-pakken Pingvin-Mario (71384) opplevelsen til LEGO® Super Mario™ fans med gøyal pingvinlek.
 • Denne klossebygde drakten passer på LEGO® Mario™ figuren i lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).
 • Når LEGO® Mario™ har på seg denne drakten, kan spillerne samle ekstra mynter ved å få ham til å skli bortover på magen som en ekte pingvin.
 • Kreative barn fra seks år og oppover kan tilpasse LEGO® Super Mario™ startbanen og ekstrabanesettene med denne samlerbyggeleken som passer perfekt som bursdags- eller høytidsgave.
 • Det finnes flere LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Tanooki Mario (71385).
 • Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder også byggeinstruksjoner, inspirasjon til forskjellige måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • Populære LEGO® Super Mario™ lekebyggesett som lar barn leke med en ikonisk videospillfigur i virkeligheten. De kan utvide og bygge om for å lage unike utfordringer de kan spille alene eller sammen med andre.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre og gir solide modeller.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, knuses, vris, varmes opp og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016913279
Detaljer
SKU 5702016913279
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO