Power-Up-Pakken Katte-Mario

pris på nett

129 kr

pris i butikk

129 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Power-Up-Pakken Katte-Mario
Power-Up-Pakken Katte-Mario Power-Up-Pakken Katte-Mario 2 Power-Up-Pakken Katte-Mario 3

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 11

Barn kan få kattemyk smidighet i LEGO® Super Mario™ gameplayet med Power-Up-pakken Katte-Mario (71372). Pakken inkluderer en interaktiv drakt til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) som får Mario til å male og mjaue, og som gjør ham i stand til å gå rett opp vegger og vinne digitale mynter. Dette unike lekesettet er en flott gave til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

Bygg og lek
Esken inkluderer byggeinstruksjoner til LEGO settet, og du finner også instruksjoner i LEGO Super Mario gratisappen. Appen gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele modellene sine med andre. Den inneholder tips om kreative måter å bygge og leke på samt annet gøyalt innhold.

Konkurransemoro
LEGO Super Mario samlerlekesett passer like bra til gøyale vennekonkurranser som til alenelek, og gir barn muligheten til å leke med en velkjent spillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir Mario-fans muligheten til å lage egne, kreative nivåer.

 • Gi barn kattemyke ferdigheter i LEGO® Super Mario™ spillet med Power-Up-pakken Katte-Mario (71372). Settet inkluderer en byggbar, interaktiv drakt til LEGO Mario™ (figuren følger ikke med).
 • Dette klossebygde tilbehøret passer til LEGO® Mario™ figuren som følger med lekesettet Startbanen På eventyr med (71360) og gir Mario et unikt bilde på brystskjermen sin og får ham til å lage unike lyder.
 • LEGO® Mario™ figuren mjauer og maler når han får på seg kattedrakten. Han får i tillegg evnen til å gå opp loddrette hindringer og samle digitale mynter for å forbedre spillerresultatet.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 11 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til barn og fans fra seks år og oppover, som får ekstra interaktiv moro i Startbanen På eventyr med Mario (71360) og ekstrabanesettene.
 • Det finnes også andre LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Ild-Mario (71370), Power-Up-pakken Propell-Mario (71371) og Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373).
 • Denne kreative byggeleken krever ikke batterier – det aktiveres når barna bruker drakten på LEGO Mario™ figuren fra startbanesettet. Pakken inkluderer illustrerte instruksjoner som gjør at barn kan bygge uten hjelp fra andre.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder byggeinstruksjoner og tips om kreative måter å leke på. Den gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med LEGO® Super Mario™ lekebyggesettene kan barn leke med en ikonisk spillkarakter i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om baner for å lage utallige nye utfordringer de kan gjennomføre alene eller sammen med venner og familie.
 • LEGO® byggeklossene kan settes sammen og tas fra hverandre helt uten superstjernekrefter! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem lette å sette sammen og gir ensartede og solide modeller.
 • LEGO® byggeklosser og deler droppes, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at hvert eneste LEGO sett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618518
Detaljer
SKU 5702016618518
Opprinnelsesland : Danmark
Format Boks
Serie : LEGO Super Mario
Produsent / Forlag : LEGO
Andre produkter du kanskje vil like?