Power-Up-Pakken Byggmester Mario

 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO

Pris

kr  129

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Anbefalt alder: 6+ Antall deler: 10 LEGO® Super Mario™ spillere kan trampe seg til en høyere poengsum med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373). Når LEGO® Mario™ bruker denne interaktive drakten,...

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 10

LEGO® Super Mario™ spillere kan trampe seg til en høyere poengsum med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373). Når LEGO® Mario™ bruker denne interaktive drakten, kan spilleren tjene digitale mynter ved å få Mario til å trampe seg gjennom den klossebygde banen de har laget. Dette byggesettet er en fin gaveleke til barn som allerede har LEGO Mario figuren fra lekesettet Startbanen På eventyr med Mario (71360).

App-moro
Esken inneholder illustrerte byggeinstruksjoner, og du finner også byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario gratisappen. Appen inneholder også en trygg plattform, hvor barn kan dele modellene sine med andre LEGO Mario fans, samt gøyalt innhold og tips til hvordan kreative barn kan bygge og leke.

Actionfylte spill
Med LEGO Super Mario samlerlekesett kan barn leke med en unik og ikonisk spillfigur i virkeligheten og løse problemer på kreative måter. Den modulære startbanen og ekstrabanesettene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer som de spiller alene eller i konkurranse med venner.

 • Barn får et klossetrampende og myntsamlende LEGO® Super Mario™ gameplay med Power-Up-pakken Byggmester Mario (71373), som inkluderer en interaktiv drakt som LEGO Mario™ kan ha på seg.
 • Den byggbare drakten passer på LEGO® Mario™ figuren som følger med i Startbanen r På eventyr med Mario (71360), som utvider spillet funksjonalitet.
 • Når LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) har på seg drakten, kan spillere tjene digitale mynter ved at han tramper hardt på LEGO klosser som barn har laget banen med.
 • Dette LEGO® byggesettet består av 10 deler. Det er en flott bursdags- eller feriegave til barn og fans fra seks år og oppover, som får ekstra lekemuligheter i Startbanen På eventyr med Mario (71360) og ekstrabanesettene.
 • Det finnes også andre LEGO® Mario™ oppgraderinger som kan brukes med startsettet og ekstrabanesettene, inkludert Power-Up-pakken Ild-Mario (71370), Power-Up-pakken Propell-Mario (71371) og Power-Up-pakken Katte-Mario (71372).
 • Denne gøyale og kreative byggeleken krever ikke batterier – det aktiveres når barna bruker drakten på LEGO Mario™ figuren fra startbanesettet. • Pakken inkluderer instruksjoner som gjør det enkelt for barn å bygge selvstendig.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inneholder byggeinstruksjoner, råd om gøyale og kreative måter å leke på og gir barn en trygg plattform, hvor de kan dele ideer med andre. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en unik og ikonisk spillfigur i virkeligheten. Settet byr på utallige kreative utfordringer som barn kan løse alene eller i konkurranse med venner og familie.
 • Helt siden 1958 har LEGO® klosser oppfylt de strengeste bransjestandarder, noe som sikrer ensartede og kompatible klosser. De sitter godt sammen og er samtidig enkle å ta fra hverandre. Derfor trenger ikke barn noen superstjernekrefter når de bygger!
 • LEGO® byggeklosser og deler testes grundig og analyseres for at du skal være trygg på at alle LEGO settene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618525
Detaljer
SKU 5702016618525
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO