Pandemic Legacy Season 1 Red

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2015
  • Forlag: Z-Man Games

Dette er uten tvil mitt favorittspill. Ikke bare er dette et veldig bra samarbeidsspill der alt utvikler seg underveis, spillet tar deg med på et eventyr! Dette spillet har fått meg til å rulle av latter, rope av sinne og til og med å være på kanten til tårer. Er du ute etter et legacy-spill burde du absolutt teste Pandemic Legacy!

- Johanne, kategorisjef brettspill.

 

En Legacy-versjon av verdens mest populære samarbeidsspill Pandemic. Det handler om hvor flinke dere er til å holde pandemien under kontroll og deres valg påvirker måten spillet kommer til å utvikle seg på. Underveis kommer dere til å åpne nye komponenter og bli introdusert til nye typer mekanikk. Et av de beste brettspill-opplevelser i mitt liv!

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo.

kr  1 304,10

Ikke medlem

kr  1 449

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Pandemic Legacy er et samarbeidsspill hvor du må prøve å kurere fire nye sykdommer som herjer over verden. I løpet av 12-24 runder, alt etter hvor bra det går, spiller dere gjennom en historie som...

Pandemic Legacy er et samarbeidsspill hvor du må prøve å kurere fire nye sykdommer som herjer over verden. I løpet av 12-24 runder, alt etter hvor bra det går, spiller dere gjennom en historie som strekker seg over ett år.

Merk: Det er ingen forskjell mellom den røde og den blå utgaven av spillet annet enn fargen på boksen

Dette er et såkalt Legacy-spill, det vil si at spillet utvikler seg mellom hver spilling. Når du begynner spillet for første gang er det nesten som en vanlig runde Pandemic, dere spiller et team som skal finne kuren for sykdommer som har spredt seg rundt omkring i verden. I løpet av spillet kan karakterene dere spiller få ekstra ferdigheter eller skader, og er du uheldig er det til og med ikke sikkert alle overlever. Det vil også introduseres nye komponenter og regler, og det kan være dere må skrive på kort, legge til permanente klistremerker eller at dere rett og slett river opp og kaster kort.

Kortene i spillet stokkes ofte, og for å unngå slitasje på kort og eventuelle klistremerker på dem kan vi anbefale at dere bruker kortlommer.
De finner du her. Spillet innholder totalt 179 kort.

Har du spilt gjennom Pandemic Legacy og vil har mer? Prøv Pandemic Legacy Season 2

 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
681706711713
Detaljer
SKU 681706711713
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Matt Leacock, Rob Daviau
Format Grunnsett
Brettspill Type Tematiske spill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 13
Spilltid 60 minutter
Antall Spillere 2 - 4
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver Z-Man Games
Mekanikk Bytting og Handel, Samlespill
Illustratør Chris Quilliams
Andre produkter du kanskje vil like?