Risk Legacy

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Science-Fiction
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2011
kr  899,10

Ikke medlem

kr  999

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Risk Legacy introduserer en helt ny måte å oppleve Risk på. De første spillene spilles i stor grad som normalt. Spillerne kontrollerer ulike fraksjoner og kjemper om territorier ved å trille...
Risk Legacy introduserer en helt ny måte å oppleve Risk på. De første spillene spilles i stor grad som normalt. Spillerne kontrollerer ulike fraksjoner og kjemper om territorier ved å trille terningen om hvem som vinner de ulike slagene. Vinneren er den som klarer å utrydde alle fiendene eller kontrollere et visst antall røde stjerner, også kalt seierspoeng. Men Risk Legacy spilles som en kampanje. For hvert spill vil reglene, frakjsonene og spillebrettet endres permanent utifra hvilke valg dere som spillere tar. For eksempel har hver fraksjon unike egenskaper, og vil få flere ettersom dere spiller med de. Men noen ganger må du velge mellom to forskjellige talenter, og ved å velge en må du ødelegge det andre kortet. Og da mener vi ordentlig ødelegge. Riv det opp, kast det i søpla, uansett hva du gjør, så fjernes kortet permanent fra spillesken.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
5010993911325
Sjangere: Science-Fiction
Detaljer
SKU 5010993911325
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Chris Dupuis, Rob Daviau
Sjanger Science-Fiction
Format Grunnsett
Brettspill Type Krigsspill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 13
Spilltid 60 minutter
Antall Spillere 3 - 5
Antall Spillere 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 4 - 5
Mekanikk Kort-drafting
Illustratør Richard Edwards, Jason Taylor