Piranesi

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Gursli Berg
kr  303,20

Ikke medlem

kr  379

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Fra forfatteren av New York Times-bestselgeren Jonathan Strange og herr Norrell kommer en berusende, hypnotiserende ny roman som foregår i en drømmeaktig, alternativ virkelighet. Piranesi tar...

Fra forfatteren av New York Times-bestselgeren Jonathan Strange og herr Norrell kommer en berusende, hypnotiserende ny roman som foregår i en drømmeaktig, alternativ virkelighet. Piranesi tar leseren med inn i en fantastisk ny verden, en uendelig labyrint, full av forbløffende syn og uvirkelig skjønnhet, hjemsøkt av tidevann og skyer.

 

Piranesis bor i Huset. Det er ikke noen vanlig bygning: rommene er uendelige, korridorene endeløse, veggene er dekket av tusenvis av statuer, og ingen av dem er like. Et hav er fanget i labyrinten av saler – bølger dundrer oppover trapper, og saler oversvømmes på et øyeblikk. Men Piranesi er ikke redd. Han forstår mønsteret i labyrinten. Han lever for å utforske huset.

Det finnes ett annet menneske i huset, en mann som heter den Andre, som besøker Piranesi to ganger i uken og ber ham hjelpe til med forskningen på en Stor og Hemmelig Kunnskap. Men etter hvert som Piranesi utforsker sin verden, dukker det opp tegn til enda et menneske, og en skrekkelig sannhet begynner å avsløres – og å avdekke en verden utenfor den Piranesi bestandig har kjent.

 

«Piranesi var verdt å vente på. Den mest vidunderlig underlige boken jeg har lest på mange år.» –Guardian

«På svært skarpsindig vis gir Clarke oss litt etter litt detaljene i bakgrunnshistorien for begivenhetene hun forteller om, og avdekker et lumsk, okkult renkespill som bygger seg opp til et crescendo av uforfalsket skrekk. Denne utsøkt fortalte beretningen vil ganske sikkert bli anerkjent som et av årets mest nyskapende romaner.» – Publishers Weekly

SKU
9788284321240
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788284321240
Antall Sider 283
Språk Norsk Bokmål
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Utgiver Gursli Berg
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Susanna Clarke
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Voksen
Andre produkter du kanskje vil like?