Drager

pris på nett

399 kr

pris i butikk

399 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Spartacus
Drager, eller sagn om drager, har vært med oss mennesker siden uminnelige tider. I nesten alle kulturer og religioner har drager og slanger hatt en plass. Hva er så fascinerende med disse...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

60+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Drager 1
Drager 1 Drager 2 Drager 3 Drager 4

Drager, eller sagn om drager, har vært med oss mennesker siden uminnelige tider. I nesten alle kulturer og religioner har drager og slanger hatt en plass. Hva er så fascinerende med disse ildpustende reptilene? Og hvor kommer de fra?

 

Johan Egerkans har tidligere portrettert overnaturlige vesener, nordiske guder og udøde - nå tar han for seg drager. I et utrolig forseggjort og vakkert verk blir disse vesnene levendegjort på en helt ny måte. Vi får møte den listige Slangen i Paradiset, Nidhogg som gnager på verdens treet Yggdrasil, japanske dragekvinner, og vi blir kjent med legendariske dragemordere som Kadmos, Sankt Georg og Beowulf og deres skjellende erkefiender.

 

Johan Egerkrans storslåtte verk har hatt enorm suksess, selv utenfor Sveriges grenser. Egerkrans er en av våre viktigste illustratører, og når han nå tegner drager, vil ingen bli skuffet. «Drager» er en tidløs bok for alle aldre.

SKU
9788243014138
Detaljer
SKU 9788243014138
Språk Norsk Bokmål
Format Hardcover
Utgiver Spartacus
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Johan Egerkrans
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 9-12 år