Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Om Outland Forlag

  Outland startet som et prosjekt på gutterommet til gründeren Simen Josefsen. I begynnelsen handlet det mest om salg av brukte tegneserier. Sakte men sikkert vokste salget til å omfatte komersiell drift med alt fra manga til lego til pop!-figurer, og Outland er i dag Norges største butikkjede i sitt slag, med ti butikker rundt omkring i Norge, i tillegg til en stadig tiltagende nettbutikk.
   
  Det slutter ikke der, for nå har Outland fått sitt eget forlag. Vi ønsker å tilgjengeliggjøre en rekke produkter fra butikkens sortiment for kunder som ønsker seg god underholdning på norsk.
   
  Vi i Outland håper vi kan tilby en ny generasjon lesere en mer autentisk opplevelse. Selv om digitaliseringen kan by på fantastiske løsninger i fremtiden, kan det også bli en utfordring i en verden der stadig fler av oss har blikket rettet mot skjermene. Det er vår oppfatning at jo mer bøker og tegneserier som leses, jo mer forståelse får vi for hverandre og samfunnet. Så hvorfor ikke prøve å bidra?
   
  Våre utgivelser til nå: mangaen Dragon Ball av Akira Toriyama, den amerikanske uavhengige serien Bone, skrevet og tegnet av Jeff Smith, samt tegneseriene Blåjakkene, Sprint, Lille Sprint, Kid Lucky, Gamle Gubber og Sigfrid i samarbeid med danske Zoom forlag.
   
  I tillegg har vi omsatt og omtolket to spill, Munchkin og Kort Sagt Sykt.
   
  Vi er veldig glade for å annonsere at det til høsten også kommer to nye serier, nemlig Jerome K, og klassikeren Valhall av Peter Madsen, Henning Kure og Hans Rancke Madsen!