Om tyranni: Tjue ting vi kan lære av det tjuende århundre

Av Timothy Snyder

pris på nett

Tilbudspris 339,15 kr Vanlig pris 399 kr

pris i butikk

399 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Forlaget Press

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Om tyranni: Tjue ting vi kan lære av det tjuende århundre
Om tyranni: Tjue ting vi kan lære av det tjuende århundre

Timothy Snyders bestselger Om tyranni kommer nå i en ny og illustrert utgave, signert den anerkjente illustratøren Nora Krug.

Om tyranni er en oppfordring til bevissthet og en guide til motstand, med uvurderlige ideer for hvordan vi kan bevare friheten i årene som kommer. Ikke minst er den genial i all sin enkelhet, med tjue klare råd om hva vi kan lære av det tjuende århundre.

 

Timothy Snyder er professor i historie ved Yale University. Han fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Dødsmarkene (norsk utgave 2012), og med Svart jord (norsk utgave 2015) befestet han sin fortolkningskraft. Han har mottatt en rekke priser og utmerkelser for sitt omfattende forfatterskap. Snyder skriver regelmessig i New York Review of Books og Times Literary Supplement.

Nora Krug (f. 1977) er en anerkjent tysk-amerikansk forfatter og illustratør. Illustrasjonene hennes har vært på trykk i publikasjoner som The New York Times, The Guardian og Le Monde diplomatique, og hun har mottatt en rekke priser for sitt arbeid. Den grafiske memoarboken Heimat (2019, Spartacus) vakte stor begeistring blant både lesere og kritikere da den utkom, og ble kåret til Årets beste bok av flere medier. Våren 2022 utgis den grafiske utgaven av Om tyranni. 20 ting vi kan lære av det 20. århundre på Forlaget Press.

SKU
9788232804665
Detaljer
SKU 9788232804665
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Forlaget Press
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Timothy Snyder
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Voksen