Vi har noen tekniske utfordringer med kategoriene våre.. Mye mulig det er goblins. Vi jobber med saken!

Ole Brumm

pris på nett

1499 kr

pris i butikk

1499 kr
 • Format: Byggesett
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 18+ Antall deler: 1265 LEGO® Ideas settet (21326) inneholder Disney Ole Brumm og en nydelig LEGO klossemodell av Brumms hus under et stort eiketre i Hundremeterskogen. Settet vekker...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ole Brumm 1
Ole Brumm 1 Ole Brumm 2 Ole Brumm 3 Ole Brumm 4 Ole Brumm 5 Ole Brumm 6 Ole Brumm 7 Ole Brumm 8 Ole Brumm 9 Ole Brumm 10

Anbefalt alder: 18+

Antall deler: 1265

LEGO® Ideas settet (21326) inneholder Disney Ole Brumm og en nydelig LEGO klossemodell av Brumms hus under et stort eiketre i Hundremeterskogen. Settet vekker gode barndomsminner og er like gøyalt å bygge alene som sammen med familien. Baksiden av huset kan åpnes, slik at de autentiske detaljene kommer til syne, inkludert Brumms byggbare lenestol, Brumms veggur, Pinneleken-pinner, honningkrukke-elementer og mye mer. Du kan også få bier til å «fly» rundt bikubene i grenene på treet – akkurat som i fortellingene.

Populære figurer
Modellen inneholder minifigurer av Disneys Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt og Petter Sprett samt en LEGO figur av Tussi. Alle har sitt eget tilbehør, Ole Brumm har for eksempel en rød ballong som kan brukes for å gjenskape velkjente scener.

En spesiell gave
Settet er en del av en serie med førsteklasses LEGO byggesett for voksne, og det passer perfekt som gave til deg selv, alle som liker Disneys Ole Brumm, LEGO fans og hobbybyggere.

 • Med dette LEGO® Ideas utstillingssettet (21326) som inneholder Disneys Ole Brumm og Brumms hus i Hundremeterskogen, kan du og familien ha en koselig byggestund sammen og gjenoppleve barndomsminner.
 • Inneholder figurer av Ole Brumm, Nasse Nøff, Tigergutt og Petter Sprett samt en LEGO® figur av Tussi, alle med ikonisk tilbehør som en byggbar versjon av Ole Brumms røde ballong.
 • Baksiden av huset kan åpnes så du får tilgang til interiøret, som inkluderer en byggbar lenestol, Brumms veggur, en Ole Brumm-bok, honningkrukker og Pinnelek-pinner.
 • Plasser Ole Brumm på trestokken ved det byggbare bålet. Etterpå kan du hjelpe ham å «sveve» opp med ballongen for å se på biene som «summer» omkring to bikuber i treet.
 • Utstillingsmodellen er perfekt som bursdags- og høytidsgave til LEGO® fans, hobbybyggere og alle som liker Ole Brumm. Den er 24 cm høy, 18 cm bred og 22 cm dyp.
 • Bygg alene, eller del interessen for LEGO® bygging og Ole Brumm med familien din – og etterpå kan du knipse bilder av den sjarmerende byggemodellen og dele dem med andre.
 • Settet består av 1265 deler og inkluderer et illustrert informasjonshefte om settets fan-designer og LEGO® designere, samt enkle instruksjoner som gjør at selv ferske LEGO byggere opplever mestring.
 • Dette LEGO® Ideas │ Disney settet for voksne er en del av en serie med unike LEGO Ideas modeller som alle er skapt av fandesignere, stemt fram av tusenvis av LEGO fans og satt i produksjon av LEGO konsernet.
 • Helt siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder, noe som gjør at de sitter godt sammen og gir solide modeller.
 • LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres grundig for å påse at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016915648
Detaljer
SKU 5702016915648
Opprinnelsesland : Danmark
Format Byggesett
Serie : LEGO ideas, Winnie the Pooh
Produsent / Forlag : LEGO