Oceans

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2020
  • Forlag: North Star Games
kr  674,10

Ikke medlem

kr  749

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Oceans er et frittstående spill i Evolution-serien. Møt på en storslått verden under vannet, og bli kjent med en mystisk sammenlenket verden av skarpe tenner, glødende øyne og sort blekk. Oceans...
Oceans er et frittstående spill i Evolution-serien. Møt på en storslått verden under vannet, og bli kjent med en mystisk sammenlenket verden av skarpe tenner, glødende øyne og sort blekk. Oceans viser en verden av livlig og kjent farvann mot havets overflate, og utforsk de mørke og mystiske regionene i havets dyp. Og overlevelsen din avhenger av evnen din til å tilpasse deg det ukjente. Havets næringssystem starter med massevis av små organismer som bruker sollyset til å skaffe energi. Andre skapninger i havet er rovdyr, og det ene er alltid større enn det andre. Dette økosystemet viser til det vi allerede kjenner i havet, men du kan utforske så utrolig mye mer om du er villig til å dykke dypere. I havets mørke kan du utforske alle slags utrolige egenskaper og skapninger, blant annet Kraken! Under spillets gang vil du og dine medspillere bruke trekk og egenskaper for å utvikle deres havskapninger. Utforsk de over 100 forskjellige egenskapene, og kombinasjonene og synergiene imellom dem. Overlev en verden som alltid endrer seg, og la dypets krefter fortrylle deg!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
892884000234
Detaljer
SKU 892884000234
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Ben Goldman, Brian O'Neill, Dominic Crapuchettes, Nick Bentley
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 60 - 90 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver North Star Games
Illustratør Guillaume Ducos, Catherine Hamilton
Andre produkter du kanskje vil like?