Varen er på tilbud i vår Outlet-kampanje. Den ekstra gode medlemsrabatten er kun tilgjengelig ved kjøp på nett.

Cartographers Map Pack 1: Nebblis – Plane of Flame

  • Format: Utvidelse
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 26. feb. 2021
  • Forlag: Thunderworks Games
kr  64,50

Ikke medlem

kr  129

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Det ryktes at smiene til de eldgamle dvergene var på magisk vis knyttet sammen med den store vulkanen Astmork. Som kongelige kartografer er du nysgjerrig på å se og undersøke om ryktene er sanne. Nå...
Det ryktes at smiene til de eldgamle dvergene var på magisk vis knyttet sammen med den store vulkanen Astmork. Som kongelige kartografer er du nysgjerrig på å se og undersøke om ryktene er sanne. Nå står du ovenfor et stort fjell, hvor store flammer og tung, sort røyk velter ut av fjellets gap. Dette kartet kan være nøkkelen til ære og berømmelse dersom du klarer å unngå den brennende lavaen lenge nok til at du kan fullføre det! Denne kartpakken kan spilles sammen med enten Cartographers: A Roll Player Tale eller Cartographers Heroes. Den inkluderer 75 dobbeltsidige kart som inkluderer en vulkan og 3 vulkankort som stokkes inn i utforsknings-kortstokken. Når vulkan kortene trekkes må spillerne tegne inn ødelagte felter på kartet sitt, hvor vulkanen har ødelagt landskapet!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
680168938652
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 680168938652
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere John Brieger, Jordy Adan
Sjanger Fantasy
Format Utvidelse
Info box Varen er på tilbud i vår Outlet-kampanje. Den ekstra gode medlemsrabatten er kun tilgjengelig ved kjøp på nett.
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 30 - 45 minutter
Utgiver Thunderworks Games
Illustratør Lucas Ribeiro