Nana og jordskipet HC

Av Helge Rushfeldt
Goodreads
68 of 5
3.4000 / 5

pris på nett

289 kr

pris i butikk

289 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Elusive Worlds

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Nana og jordskipet HC
Nana og jordskipet HC

Et fantastisk eventyr der du følger Nana på en reise ingen har gjort før!
Nana og Jordskipet er en illustrert science fiction bok for barn i alderen 6 til 12. Boka er skrevet av Helge Rushfeldt og illustrert av Axel Kvinnesland. Boka er en mix av science fact og science fiction, i sjangeren som ble startet av Jules Verne.  Nana-bøkene er lettleste og har stort sett illustrasjoner på hvert eneste oppslag. 

Nana Berg er ei jente med rødflammete hår og grønne øyne etter sin mor. Moren forsvant da hun var veldig liten, så hun husker henne nesten ikke. Nana bor derfor alene med sin pappa i et lite hus, i en liten by, i et lite land langt mot nord. Hun har ikke noen stor familie, men hennes onkel mer enn veier opp for mangelen på andre familiemedlemmer!! Nana er tapper og elsker vitenskap! Hun er ikke redd for å gjøre det som trengs når utfordringene tårner seg opp, og det er disse fantastiske historiene vi vil dele med deg.
Nanas pappa, Stein Berg, er geolog, og Stein er veldig glad i stein for å si det mildt. Han er derimot enda gladere i Nana og gjør alt han kan for å være den beste pappaen i verden. Onkel Filip, broren til Nanas pappa, er en helt annerledes person! Han deler Nanas kjærlighet for vitenskap, men der slutter også alle likheter. Han liker ikke folk, er redd for trange rom og åpne plasser, synes de fleste (normale) dyr er skumle og utspekulerte og har en fascinasjon for fiskeboller som Nana ikke synes virker helt normalt.
Disse og flere andre møter du i Nana og Jordskipet! Løp og les!

SKU
9788269094701
Detaljer
SKU 9788269094701
Antall Sider 110
Serie : Nana og jordskipet
Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Produsent / Forlag : Elusive Worlds
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Helge Rushfeldt
Avansert Format Hardcover
Besøk Goodreads for flere omtaler
Andre produkter du kanskje vil like?