My City

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2020
  • Forlag: Kosmos

Jeg spilte My City med en som spiller brettspill hele tiden og to stykker som bare har spilt litt tidligere. Alle elsket det og alle skjønte reglene. Et utrolig bra familiespill som passer til barn ned til 10 års aldern og hver runde tar bare 30min å spille. 

- Johanne, kategorisjef brettspill.

kr  449,10

Ikke medlem

kr  499

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
eller
Klikk & Hent
My City er et kompetativt legacy spill, hvor dere skal utvikle en by gjennom årene. Spillet består av 24 episoder, som begynner med grunleggelsen og utviklingen av byen i en tidlig før-industriell...
My City
My City 1 My City
My City er et kompetativt legacy spill, hvor dere skal utvikle en by gjennom årene. Spillet består av 24 episoder, som begynner med grunleggelsen og utviklingen av byen i en tidlig før-industriell periode, og bygger seg gjennom industrialiseringen. Gjennom hvert spill kommer spillerne til å tilpasse byen sin ved å legge til elementer på sine personlige brett og legge til nye kort i spillet. Spillernes valg og handlinger tatt under en økt, tas med videre til de neste spilleøktene, noe som gir dere en helt unik og tilpasset opplevelse! For spillere som ikke ønsker å spille My City som et legacy spill, tilbyr det dobbelt-sidige spillebrettet et alternativt oppsett for gjenspillbare spill. (Noen elementar fra legacy-delen kreves, og spillerne kan låse opp disse ved å spille gjennom de fire første episodene.)
SKU
814743015043
Detaljer
SKU 814743015043
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Reiner Knizia
Format Grunnsett
Brettspill Type Familiespill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 30 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver Kosmos
Illustratør Michael Menzel