Mikke Mus og kvegsvindelen HC

pris på nett

399 kr

pris i butikk

399 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Egmont

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Kun 1 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Mikke Mus og kvegsvindelen HC
Mikke Mus og kvegsvindelen HC
Omtale fra forlaget

Floyd Gottfredson er Disneys store tegneseriepionér. Han levendegjorde Mikke Mus for millioner av amerikanere, som først kjente ham fra tegnefilmene. I tegneseriene fikk han utdypet sin personlighet - slik vi blir kjent med Mikke i disse bøkene: En modig venn, fandenivoldsk og full av pågangsmot. Seriene gikk daglig som enkeltstriper i avisene, og som helsider i farger på søndagene. Stripene utgjorde ofte sammenhengende fortellinger, og selv spenningshistoriene er spekkfulle av sprø innfall og vittige replikker.
I denne bokserien, som spenner over hele Gottfredsons produksjon, presenteres utvalgte godbiter, fordelt på lange historier og enkeltgags. Forordet forteller om tilblivelsen, inspirasjonskilder og teamene som Gottfredson jobbet sammen med. Utvalget fra 1933 til 1934 inneholder flere historier som ikke er utgitt tidligere i Norge. Bli kjent med Floyd Gottfredsons Mikke Mus!
SKU
9788242962393
Detaljer
SKU 9788242962393
Opprinnelsesland : Norge
Serie Floyd Gottfredsons Mikke Mus
Forfattere David Gerstein, Espen Hagerup, Floyd Gottfredson, Merrill De Maris, Nina Haugdal, Solveig Thime, Ted Osborne, Webb Smith
Språk Norsk Bokmål
Format Hardcover
Serie : Floyd Gottfredson ( 2)
Produsent / Forlag : Egmont
Antall Sider 192