Mikke Mus og elefanten Bobo HC

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Humor
  • Forlag: Egmont
kr  319,20

Ikke medlem

kr  399

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Floyd Gottfredson er Disneys store tegneseriepionér. Han levendegjorde Mikke Mus for millioner av amerikanere, som først kjente ham fra tegnefilmene. I tegneseriene fikk han utdypet sin personlighet...
Floyd Gottfredson er Disneys store tegneseriepionér. Han levendegjorde Mikke Mus for millioner av amerikanere, som først kjente ham fra tegnefilmene. I tegneseriene fikk han utdypet sin personlighet - slik vi blir kjent med Mikke i disse bøkene: En modig venn, fandenivoldsk og full av pågangsmot. Seriene gikk daglig som enkeltstriper i avisene, og som helsider i farger på søndagene. Stripene utgjorde ofte sammenhengende fortellinger, og selv spenningshistoriene er spekkfulle av sprø innfall og vittige replikker.
I denne bokserien, som spenner over hele Gottfredsons produksjon, presenteres utvalgte godbiter, fordelt på lange historier og enkeltgags. Forordet forteller om tilblivelsen, inspirasjonskilder og teamene som Gottfredson jobbet sammen med. Bli kjent med Floyd Gottfredsons Mikke Mus!
SKU
9788242962409
Sjangere: Humor
Detaljer
SKU 9788242962409
Opprinnelsesland : Norge
Serie Floyd Gottfredsons Mikke Mus
Forfattere David Gerstein, Espen Hagerup, Floyd Gottfredson, Nina Haugdahl, Solveig Thime, Ted Osborne, Øystein Svarød
Sjanger Humor
Format Hardcover
Utgave 1st
Språk Norsk Bokmål
Volum 3
Utgiver Egmont
Antall Sider 192