Merkelig vær i Tokyo

pris på nett

179 kr

pris i butikk

179 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Press
I Merkelig vær i Tokyo møter vi 38 år gamle Tsukioko. En kveld støter hun tilfeldigvis på sin gamle lærer, Sensei, på bar. Han er tretti år eldre, pensjonert og lever alene. Et særegent fellesskap...

En sjarmerende historie om to sære einstøinger, som litt ved en tilfeldighet, finner trøst og selskap i hverandre. Så enkelt og godt beskrevet at man nesten føler at man sitter ved siden av dem på puben eller rusler med dem på sopptur mens de blir kjent med hverandre. En bok som varmer helt ned i hjerterota.

Hege, tegneserieansvarlig, Outland Oslo

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Merkelig vær i Tokyo 1
Merkelig vær i Tokyo 1

I Merkelig vær i Tokyo møter vi 38 år gamle Tsukioko. En kveld støter hun tilfeldigvis på sin gamle lærer, Sensei, på bar. Han er tretti år eldre, pensjonert og lever alene. Et særegent fellesskap oppstår mellom de to: De møtes for å spise, for å drikke (framfor alt for å drikke) og for å fordrive tiden sammen, uten for mange ord. Gjennom vakre og eiendommelige glimt fra deres liv sammen utvikler Merkelig vær i Tokyo seg til å bli en unik, stillfaren og rørende kjærlighetsroman.

Boka er oversatt til 14 språk og var nominert til Man Asian Literary Prize i 2013 og Independent Foreign Fiction Prize i 2014.

SKU
9788232800650
Detaljer
SKU 9788232800650
Antall Sider 196
Språk Norsk Bokmål
Format Paperback
Utgiver Press
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Hiromi Kawakami, Magne Tørring
Avansert Format Paperback