Mariposas

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2020
  • Forlag: AEG

Et pent spill fra designeren bak Wingspan. Som sin storebror er Mariposas inspirert av naturen – spillet simulerer den årlige reisen til monarksommerfuglene i Nord Amerika. Mariposas er et ukomplisert spill, som du kan, uten problemer, spille med hele familien din, eller sammen med elever på skolen. Regelboka til spillet inneholder et lite appendiks som utdyper det vitenskapelige bak monarksommerfuglenes reise.

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  584,10

Ikke medlem

kr  649

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Hver vår forlater millioner av sommerfugler Mexico, for å spre seg utover østre deler av Nord-Amerika. Og hver høst flyr millioner tilbake til Mexico. Men ikke en eneste sommerfugl overlever en hel...
Mariposas 1
Mariposas 1
Hver vår forlater millioner av sommerfugler Mexico, for å spre seg utover østre deler av Nord-Amerika. Og hver høst flyr millioner tilbake til Mexico. Men ikke en eneste sommerfugl overlever en hel rundtur. Mariposas er et spill om forflyttelse og samling, som lar spillerne ta del i denne fantastiske reisen. Hvert spill spilles i tre sesonger. Våren brukes til å fly oppover, sommeren til å spre seg utover, og høsten til å fly tilbake. Hver sesong avsluttes med en oppsamling av poeng, og spillet avsluttes ved høstens slutt. Spilleren som har den mest suksessfulle familien med sommerfugler vinner!
SKU
729220080707
Detaljer
SKU 729220080707
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Elizabeth Hargrave
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 45 - 75 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 5
Utgiver AEG
Mekanikk Samlespill
Illustratør Indi Maverick, Matt Paquette