Maracaibo

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: Game's Up

Jeg var helt sikker på at Great Western Trail var Alexander Pfisters beste spill... Og så fikk jeg prøvd meg på Maracaibo. Dette spillet er et virvar av gode biter fra alle de tidligere spillene hans, litt som en strategispill-gulasj. Og jeg må innrømme at en så god middag har jeg ikke spist på lenge. Et må ha-spill for alle som kaller seg for brettspillkjennere!

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  899,10

Ikke medlem

kr  999

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
Maracaibo er et strategispill for 1-4 spillere av Alexander Pfister satt i Karibien på 1600-tallet. Spillerne prøver å øke omdømmet sitt med tre forskjellige nasjoner, imens de seiler rundt på...
Maracaibo er et strategispill for 1-4 spillere av Alexander Pfister satt i Karibien på 1600-tallet. Spillerne prøver å øke omdømmet sitt med tre forskjellige nasjoner, imens de seiler rundt på kartet. I løpet av spillet kan spillernes skip utføre ulike handler, eller levere varer, i Karibiens ulike byer. Det er i tillegg til en egen "Quest Mode", som forteller en liten historie. Seil skipet ditt og håndter kortene dine slik som du vandt til i fra andre spill av Pfister!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
850000576063
Detaljer
SKU 850000576063
Opprinnelsesland : Tyskland
Forfattere Alexander Pfister
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 30 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 4
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Utgiver Game's Up
Illustratør Fiore GmbH, Aline Kirrmann, Andreas Resch