Fantasy

5 tips til rollespill du må prøve i anledning Stranger Things

Vi har latt oss inspirere av Stranger Things. Her får du en liste over våre 5 beste tips til rollespill du må prøve i anledning den nye sesongen!

The Witcher - en komplett guide til deg med Game of Thrones-abstinenser

Game of Thrones er over for denne gang, og mange føler behov for noe nytt å sette fingrene i. Vi har løsningen, en komplett guide til The Witcher-serien!

Tok samtlige nominasjoner for Eisner Award - 6 nye tegneserier fra Image Comics

I år gjorde Image Comics rent bord i Eisner Awards kategori for "Best New Series", med 6 nye tegneserier. Perfekt for deg som trenger nytt lesestoff!

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

På jakt etter nye kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Vi har plukket ut et knippe tegneserier, så barna kan finne seg en ny favoritt.

Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med

For nybegynnere kan det være vanskelig å få oversikt over manga-universet. Vi har derfor plukket ut serier vi elsker, så du har et sted å starte.

Årets påskekrim får du på Outlands påskekampanje

I år har vi valgt ut en samling av våre favorittbøker og -brettspill, som vi tilbyr til kriminelle priser helt frem til påske.

Det du må vite om The Wheel of Time i 2019

Høsten 2019 gir Robert Jordan-fans mye å glede seg til, da boken Jordan ville brenne nå gis ut likevel etter hans død, og produksjonen av The Wheel of Time TV-serien setter i gang.

Dette var de beste fantasy-bøkene i 2018

Vi oppsummerer verdens beste fantasy-bøker i 2018 ifølge internett, våre egne favoritter, og spår samtidig årets beste fantasy 2019, allerede nå.

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.