Fantasy

Bøker som ble bestselgere i 2019

Ikke bare fra bok til skjerm, men også motsatt - bøker med aktuelle TV-serier selger som aldri før. Listen over 2019s bestselgere har noe for enhver leser!

Den episke avslutningen på Jeff Smiths Bone-tegneserie

Nå utgir Outland forlag siste bind i Jeff Smiths episke Bone-tegneserie! Helter, antihelter og skurker møtes i Atheia, der dalens skjebne skal avgjøres.

De 50 bestselgende tegneseriene fra året som gikk

2019 var et fantastisk år for tegneserier. Gamle serier fikk nye bidrag, og mange nye slo gjennom som bestselgere. Se tegneseriene som solgte mest i 2019!

Dette er høstens viktigste boknyheter

Høsten er for mange synonymt med ferske bøker og lesestund - bokhøsten kaller vi det. Hyllene våre er fulle med boknyheter, her vi ser på noen favoritter.

His Dark Materials i ny drakt på HBO

Vi er spente på å se en ny TV-adaptasjon av His Dark Materials på HBO, men bøkene er like aktuelle som alltid - både for voksne og barn!

Årets favorittbøker innen Fantasy og Science fiction

Vi i Outland trekker frem de beste bøkene i 2019 innen fantasy og science fiction. Bøker du vil bli oppslukt av fra første kapittel!

5 tips til rollespill du må prøve – start reisen her

Rollespill er mer populært enn noen gang, med referanser i en rekke populære media de siste årene. Her får du våre tips til fem rollespill du burde prøve!

The Witcher - en komplett guide til den beste leseropplevelsen

Om du enda ikke har fått med deg The Witcher, er det på høy tid. Her er vår fullstendige guide, med anbefalt leserekkefølge for den beste leseropplevelsen.

Tok samtlige nominasjoner for Eisner Award - 6 nye tegneserier fra Image Comics

I år gjorde Image Comics rent bord i Eisner Awards kategori for "Best New Series", med 6 nye tegneserier. Perfekt for deg som trenger nytt lesestoff!

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

På jakt etter nye kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Vi har plukket ut et knippe tegneserier, så barna kan finne seg en ny favoritt.

Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med

For nybegynnere kan det være vanskelig å få oversikt over manga-universet. Vi har derfor plukket ut serier vi elsker, så du har et sted å starte.

Det du må vite om The Wheel of Time i 2019

Høsten 2019 gir Robert Jordan-fans mye å glede seg til, da boken Jordan ville brenne nå gis ut likevel etter hans død, og produksjonen av The Wheel of Time TV-serien setter i gang.

Page:
  1. 1
  2. 2