I Japan leses manga-bøker av mennesker i alle aldre, uansett kjønn. Det er mye takket være at japanske tegneserier som medium har utviklet et mangfold av sjangre uten like, slik at hvem som helst kan finne en historie som fanger dem. For eksempel er det ikke uvanlig å se godt voksne, og stivt kledte forretningsfolk lese tykke manga-bøker på toget i rushtiden. Og den samme populariteten er i ferd med å spre seg også internasjonalt. Bare for å nevne noen av de utallige typene manga du kan lese, finnes alt fra spenningseventyr, til handels- og arbeidsliv, komedie, krim, historisk drama, skrekk, mysterier, romantikk, science fiction og fantasy, erotika, spill og idrett – alle leser manga!

 

Usikker hvor du skal begynne? Slukt alt på bokhyllen og trenger inspirasjon? Ta en titt på hva våre lidenskapelige eksperter anbefaler til både manga nybegynnere og veteraner! Hos oss finner du Norges største utvalg av manga, og noe for enhver smak.

Ofte kan antallet bøker i en manga-serie virke avskrekkende høyt, og det kan føles tungt og umotiverende å begi seg ut på en ny serie. For å hjelpe deg med nettopp det har vi samlet første volum fra en håndfull japanske tegneserier vi elsker, slik at du kan begynne på en ny serie i dag. Velg mellom vår generelle liste eller plukk opp vår Manga eksepert Guys anbefalinger!

Guy anbefaler:

FULL METAL ALCHEMIST

Guy anbefaler:

A SILENT VOICE

Forfatter: Shinkai

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780316558556

KJØP NÅ

126,65 KR

Forfatter:  Shinkai

Format: Paperback

Språk: Engelsk

ISBN: 9780316558556

KJØP NÅ

126,65 KR

FMA er verdenskjent av god grunn. Selv om tegnestilen er typisk manga og det er mye bruk av japanske tegneteknikker så har serien en sterk vestlig inspirert setting og en sterk politisk handling blandet med overnaturlige faktorer som gjør det til et veldig spennende eventyr. Forfatteren gjør en veldig god jobb med å forholde en positiv vinkling selv om det er mye dystre ting som skjer. Denne serien passer for alle aldre over 13, da det kan være noen urovekkende scener, men gammel eller ung, her er det definitivt noe for alle.

Mentale lidelser og funksjonshemminger er temaer med stor tabu innenfor japansk kultur, noe som gjør A Silent Voice unik. Serien har vunnet masse premier for sin utforskning de konsekvensene som kommer av mobbing og det å være mobber, samt hvordan det påvirker livene til de rundt deg. Forfatterens tegnestil gjør det lett å identifisere de følelsene som karakterene går gjennom. Jeg føler de som får mest ut av å lese en slik serie er ungdom, da det er deres aldersgruppe serien tar seg for, og dette er ikke handlinger som er ukjent til dem.

 1. Cardcaptor Sakura Omnibus: v. 1
  Cardcaptor Sakura Omnibus: v. 1
  Cardcaptor sakura omnibus:
  Tilbudspris 169,15 Vanlig pris 199,-
 2. Drifters Volume 1
  Drifters Volume 1
  Drifters
  Tilbudspris 126,65 Vanlig pris 149,-
 3. Planetes Omnibus Volume 1
  Planetes Omnibus Volume 1
  Planetes omnibus
  Tilbudspris 194,65 Vanlig pris 229,-
 4. Akira Volume 1
  Akira Volume 1
  Akira
  Tilbudspris 211,65 Vanlig pris 249,-
 5. Attack On Titan 1
  Attack On Titan 1
  Attack on Titan
  Tilbudspris 109,65 Vanlig pris 129,-
 6. Fairy Tail 1
  Fairy Tail 1
  Fairy tail
  Tilbudspris 109,65 Vanlig pris 129,-

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.