Makersett Mestre Utfordringen

pris på nett

799 kr

pris i butikk

799 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 27. des. 2020
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 6+ Antall deler: 366 Unge byggere kan tilpasse LEGO® Super Mario™ startbanen og ekstrabanesettene sine og skape unike nivåer med det spennende settet Makersett Mestre utfordringen...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Makersett Mestre Utfordringen 1
Makersett Mestre Utfordringen 1 Makersett Mestre Utfordringen 2 Makersett Mestre Utfordringen 3

Anbefalt alder: 6+
Antall deler: 366

Unge byggere kan tilpasse LEGO® Super Mario™ startbanen og ekstrabanesettene sine og skape unike nivåer med det spennende settet Makersett Mestre utfordringen (71380). Det inneholder en tilpasningsmaskin som du bruker for å velge hvilken belønning tidsklossen og de to objektklossene skal gi. Det modulære byggesettet inkluderer også en glideplattform, fargede LEGO elementer som utløser forskjellige reaksjoner hos LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), og spesialrøret Dash 30 som spillere bruker for å bygge om og utvikle nye nivåer.
Ikoniske fiender LEGO Super Mario settet inneholder også figurer av Larry, Goomba, Bob-omb og Koopa Paratroopa for ekstra mye moro og lek. Se også LEGO Super Mario gratisappen med intuitive visningsverktøy som forenkler byggingen, tips for kreativ bygging og lek og mye annet.
Konkurransemoro Med LEGO Super Mario samlerlekesettene får barn en legendarisk, digital Nintendo®-figur i fysisk versjon. Settene passer til leking både alene og i grupper.

 • Inkluderer LEGO® lekefigurer av fire ikoniske Super Mario™ fiender: Larry samt en Goomba, en Bob-omb og en Koopa Paratroopa, som alle bidrar til spillopplevelsen.
 • Inneholder en tilpasningsmaskin som lar spillerne velge sine egne belønninger, en tidskloss for tilpasning og to objektklosser samt spesialrøret Dash 30 som gir spillerne ekstra interaktive spillalternativer.
 • Modellesettet inkluderer en glideplattform og mange LEGO® elementer barn kan bruke for å bygge nye utfordringer og trigge ulike reaksjoner hos LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med).
 • Dette LEGO® byggesettet består av 366 deler. Det er en super bursdags- eller høytidsgave til kreative barn. Brukes sammen med Startbanen På eventyr med Mario (71360) for å få tilgang til interaktivt spill. Passer for barn fra seks år.
 • LEGO® Super Mario™ gratisappen inkluderer byggeinstruksjoner, inspirasjon til kreative måter å bygge og leke på samt mye mer. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter på LEGO.com/devicecheck.
 • LEGO® Super Mario™ samlerlekesett gir barn muligheten til å leke med en kjent og kjær videospillfigur i virkeligheten og byr på endeløse muligheter til å utvide, bygge om og tilpasse unike nivåer for spilling i gruppe eller alene.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, knuses, vris, varmes opp og analyseres grundig for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.
SKU
5702016912456
Detaljer
SKU 5702016912456
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO