Close
0 Varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Månedens Manga

   Sep 2018- Monster 

  Urasawa, Naoki

  Doktor Kenzo Tenma har en lysende fremtid som anerkjent hjernekirurg. Han er forlovet med sykehusdirektørens datter, og alt ser lyst ut - men livet tar en brå vending når han blir tvunget til å velge mellom å redde et barn og byens borgemester. Uvitende er han om at det skjebnesvangre valget hans setter løs et farlig monster. Flere år senere blir Tyskland rammet av en seriemorder som jakter på barnløse, eldre par, og et velkjent navn dukker opp igjen. Fylt med skyldfølelse prøver Tenma å finne barnet han en gang reddet for å sette en stopper for drapene. Monster er en nervepirrende thriller, som gjør det umulig å legge fra seg boken!

   Aug 2018- To Your Eternity

  Oma, Yoshitoki

  Fra skaperen av 'A Silent Voice' kommer en ny serie som drar vel så mye i hjertestrengene. En skapning kommer til jorden med den egenskapen at den kan forvandles til hva enn den kommer borti. Til å begynne med er den en stein. Uten evne til å tenke eller å bevege seg er den avhengig av andre ting kommer borti den for at den skal endre seg og lære nye former. Mange år går før en ulv dør på den og gir den egenskapen til å forlytte seg og gi lyd. Etter hvert blir det klart at 'Fushi' som han kaller seg selv har blitt skapt med ett formål og ett oppdrag. Men før det blir klart for ham må han modnes og lære seg mennesket å kjenne og danne sin egen personlighet og følelser. Denne adventure/fantasy-mangaen drar inn elementer av slice-of-life i det den skildrer en skapnings erfaringer gjennom livet. Men i bunn og grunn er dette likevel en adventure serie med mye action, følelser, og brutale sannheter. En manga for dem som liker en god historie, og absolutt å anbefale!

   Juni2018 - Children of the Whales

  Umeda, Abii

  -Liker du Hayao Miayzaki's 'Nausicaa of the Valley of the Wind' kommer du til å elske denne. I en post-apokalyptisk verden har mennesker flest har isolert seg fra sine følelser i frykt for dommedagen. Men på den flytende øya 'the Mud Whale' bor en liten isolert enklave som ennå føler noe. Denne sci-fi/fantasy-serien er som en Studio Ghibli film krydret med litt god gammeldags vold. Dystopi smaker best med tragedier. Bon appétit!

   Juni2018 - The Bride was a Boy

  Chii

  - En hjertevarm kjærlighetshistorie basert på sanne hendelser! Dette er en sjarmerende fortelling om Chii, en kvinne født i feil kropp. Vi følger henne fra barndommen og blir med på hennes oppturer og nedturer mens hun utforsker sin identitet, og vi får ta del i hennes forvandling. Hun møter en mann som elsker henne høyre enn himmelen og de vil gifte seg! -Bli med å feire Pride! Kos deg med denne gode kjærlighetsfortellingen!

   Mai 2018 - Your name 

  Makoto Shinkai & Ranmaru Kotone

  - En fantastisk og tidløs historie om kjærlighet og mirakler! Mitsuha, en jente fra en by langt oppe i fjellene, drømmer om et ukjent liv i Tokyo. Taki, en gutt fra Tokyo, drømmer at han er en jente i en ukjent landsby lang avgårde. Hver natt når de sover bytter de liv og sammen starter de på en fantastisk historie. Manga-adapsjonen av den populære filmen og romanen vil trollbinde både nye og gamle lesere!

   April 2018 - Delicious in Dungeon 

  Ryoko Kui
  9780316471855

  Spis eller bli spist... bokstavelig talt! Den unge Laios og laget hans er overrumplet av en drage i et fangehull hvor de mister både, penger, forsyninger og et lagsmedlem i kamp. Det er Laios' lillesøster som er tatt og de må redde henne, men har hverken råd til mer mat eller utstyr. De har bare ett valg: Å spise alt de kommer over på vei ned i fangehullet, monstre inkludert!

  Mars 2018 - Land of the Lustrous 

  Haruko Ichikawa
  9781632364975

  En høyst original og spennende debut! Verden er befolket av edelstenene, mineralvesener i menneskelige skikkelser. Hverdagen består i å ta vare på deres vesle samfunn samtidig som de beskytter seg fra månefolkets forsøk på å knuse og stjele dem. Phos, eller Phosphophyllite, er en av disse edelstenene. Selv om viljen er der (sånn halvveis), har Phos lite fornuftig å bidra med, men får til slutt endelig en jobb – å dokumentere verden i en naturhistorisk tekstsamling. Ikke den mest spennende oppgaven tenker Phos, men det er mer å oppdage ute i verden enn man kanskje skulle tro... En flott serie med elegant strek og mye action!"...

  Februari 2018 - The Promised Neverland 

  Shirai & Demizu
  OCT171958

  En grusom hemmelighet i skyggene av et barnehjem...
  Emma bor sammen med vennene sine i Grace Field House, det beste barnehjemmet som finnes. Alle barna som kommer dit blir adoptert når de fyller 12, og de blir passet på av Mama som er den snilleste personen i hele verden. Men når en av vennene deres drar uten favorittdukken sin følger Emma og Norman etter henne og finner ut den tragiske og skremmende sannheten bak barnehjemmet og hvor barna faktisk drar når de blir "adoptert"...

  Januar 2018 - Platinum End

  Ohba & Obata
  AUG162096

  Fra skaperne av Death Note og Bakuman!
  Mirai er en ung mann som har levd et hardt liv. Foreldrene hans døde da han var ung, og han vokste deretter opp med sin forferdelige tante, onkel og deres to barn. Til slutt orker han ikke mer, men idet han hopper i døden blir han reddet av engelen Nasse! Hun gir ham evner fra oven og nytt håp, men livet hans blir ikke helt enkelt enda - det viser seg at han er en av 13 utvalgte gudekandidater, hvorav én vil ta over Guds rolle om 999 dager. Han kan ikke trekke seg, og det finnes kandidater der ute som vil gjøre hva som helst for å bli den neste guden...
  Superspennende serie fra geniene bak Death Note og Bakuman!​

  Desember 2017 - The Complete Chi's Sweet Home ( 1) Vertical Comics

  Konami Kanata
  MAR158553

  Hjertemedisin i førjulstiden!

  Chi er ute og utforsker med kattefamilien og aner fred og ingen fare når moren og søsknene plutselig er borte og Chi er helt alene. Den unge gutten Youhei og hans mor finner Chi liggende alene i gresset og bestemmer seg for å adoptere henne - selv om det ikke er lov å ha kjæledyr der de bor... Men uansett hva slags problemer Chi faller inn i så vet hun at den nye menneskefamilien alltid vil være glad i henne og alltid finner ut av problemene!