Kontaktinformasjon og åpningstider for vår butikk i Fredrikstad

 

 

I Fredrikstad finner du oss på Torvbyen kjøpesenter i sentrum. Etter å ha hilst på Gollum (eller er det Smeagol?) på vei inn finner du i Fredrikstad-butikken et stort utvalg av alle Outlands varegrupper, fra tegneserier og manga via brettspill til figurer, t-skjorter og andre effekter – samt en stor LEGO-avdeling som blant annet inneholder en mengde spesialsett – og de varene vi ikke har kan vi ofte bestille!

 

Vi har også eget spillrom med et aktivt miljø. Her spilles det jevnlig Magic: The Gathering (både organiserte turneringer og uformell spilling), Dungeons & Dragons Adventurers League, og Warhammer – vi har bord og terreng til utlån! I tillegg arrangerer vi tegnekvelder hvor tegneglade i alle aldre kan komme og dele tips og ideer.

 

Vi som jobber her er engasjerte i det vi driver med, så kom gjerne innom oss for en anbefaling eller bare for å slå av en prat!

 

Kontakt Outland Fredrikstad:

 

Brochs gate 8

Ligger i Torvbyen kjøpesenter

1607 Fredrikstad

Telefon: 69 31 85 90

E-post: fredrikstad@outland.no

Mandag–fredag: 10.00–20.00

Lørdag: 10.00–18.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Administrasjon

 

Outland har vokst seg stort nok til at vi nå opererer med en sentral administrasjon og lager som styrer kjeden. Er du en leverandør, bedrift, eller annen aktør som ønsker å snakke med oss, ta gjerne kontakt med en av våre kategorisjefer.

 

Kontakt administrasjon:

Telefon: 989 00 467

Kategorisjef bøker:
Tomas Myrekrok: tomas.myrekrok@outland.no
Kategorisjef brettspill:
Johanne Kessel: johanne@outland.no
Kategorisjef samleobjekter og merchandise:
Ronny Pedersen: ronny.pedersen@outland.no
Kategorisjef tegneserier:
Ellen Bergheim: ellen.bergheim@outland.no
Forlagssjef Outland forlag:
Kazima Sjøvold: forlag@outland.no

 

Mandag–fredag: 09.00–16.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Nettbutikk

 

I tillegg til våre kjernebutikker driver Outland også nettbutikk. På outland.no vil du finne et stort utvalg av det meste vi tilbyr ute i butikkene våre, samt muligheten til å bestille med Klikk og hent til din nærmeste Outland-butikk.

 

Ikke nøl med å kontakte oss med spørsmål eller andre henvendelser, vi hjelper deg mer enn gjerne.

 

Kontakt Outland nettbutikk:

Telefon: 21 68 85 26

E-post: kundeservice@outland.no

Mandag–fredag: 09.00–16.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Bergen

 

Selv om Outland er en kjede og vi har mange butikker rundt om i landet, bærer alle de forskjellige avdelingene et preg av egenart. I Outland Bergen får vi mye skryt fra kunder på vårt brede utvalg og at de føler at de alltid finner noe de liker hos oss.

 

Her kan du finne en av de største brettspillsamlingene i Norge, og et godt og variert utvalg av kvalitetsbøker, såvel som store mengder samleobjekter og merchandise fra alle slags tv-serier og filmer. I tillegg til dette har vi også en av de største og beste samlingene av LEGO i hele landdet.

 

Vi har jevnlige arrangementer med både Magic: The Gathering og Pokemon, Dungeons & Dragons, og brettspill-demoer.

 

Hos oss prøver vi alltid å gi kundene den beste servicen de kan få. Våre ansatte sitter med en utrolig mengde kunnskap om alt som inngår i vår butikk, enten det er kortspill, brettspill, bøker, tegneserier eller LEGO, og er alltid forberedt på å dele så mye av den kunnskapen som mulig.

 

Vi har et godt arbeidsmiljø, og det skinner gjennom til kundene med godt humør og en lett prat mellom kunder og ansatte. Kom innom oss for en god samtale, for å møte andre likesinnede, eller få gode anbefalinger for dine nye interesser.

 

Kontakt Outland Bergen:

Fortunen 4

5013 Bergen

Telefon: 55 31 48 22

E-post: bergen@outland.no

Mandag–onsdag: 10.00–18.00

Torsdag–fredag: 10.00–20.00

Lørdag: 10.00–18.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Hamar

 

Outland Hamar er stolte av å være en del av CC Hamar – som i 2017 ble kåret til årets kjøpesenter av Nordic Council of Shopping Centers.

 

Vi jobber hardt for å kunne gi kunden en god opplevelse, og være en viktig del av Hamar og innlandets popkulturelle miljø. Rett utenfor butikken har vi i samarbeid med kjøpesenteret rigget opp spilleplass, som blir ivrig brukt av både Magic: The Gathering– og Warhammer-gruppene.

 

Outland Hamar er ikke den største butikken, men vi tar det igjen ved å opprettholde en god variasjon i vareutvalget, og vil alltid gjøre vårt beste for å bestille inn det kundene ønsker seg.

 

Kontakt Outland Hamar:

Vangsvegen 62

Ligger i CC Hamar

2317 Hamar

Telefon: 62 11 81 80

E-post: hamar@outland.no

Mandag–fredag: 10.00–21.00

Lørdag: 10.00–18.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Kristiansand

 

Outland Kristiansand pryder seg på god plass til spilling i andre etasje, i tillegg til en mendge spennende og aktuelle varer fra alt innen populærkultur.

 

Blant vareutvalget skinner Outland Kristiansand i figurene, da butikksjef Silje og de andre ansatte prøver og plukke ut figurer som er aktuelle og gode i pris. I tillegg er vår Harry Potter-avdeling en av våre sterkeste punkter, da veldig mange kunder kommer tilbake uke etter uke, for å se eller vise venner alt det spennende som finnes i glasskapene.

 

Vi har også en forkjærlighet for Lovecraft-universet, og arrangerer av og til det vi kaller Arkham Nights, hvor alle og enhver inviteres til spill i andre etasje, hvor vi velger ut kveldens Lovecraft-inspirerte spill, som Arkham Horror LCG, eller Mansion of Madness Second Edition.

 

Utover dette holder Outland Kristiansand, som de fleste andre Outland-butikker, arrangementer innen Pokémon, Yu-Gi-Oh, Magic: The Gathering, Warhammer, og Dungeons & Dragons Adventurers League. Om du er nysgjerrig er det bare å stikke innom for en innføring og hyggelig prat!

 

Kontakt Outland Kristiansand:

Barstølveien 35

Ligger i Sørlandssenteret

4636 Kristiansand

Telefon: 38 09 94 20

E-post: kristiansand@outland.no

Mandag–fredag: 10.00–21.00

Lørdag: 10.00–19.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Porsgrunn

 

Selv om Outland alltid har et variert spekter av faste varegrupper, har hver butikk ofte sine egne forkjærligheter. Hos Outland Porsgrunn vil du oppdage at manga, miniatyrer, og rollespill er vår greie.

 

Vi har nylig flyttet til større lokaler på kjøpesenteret Down Town, med 230 kvadratmeter og et helt nytt spillrom, med blant annet veggpryd fra Bad Art.

 

For øyeblikket har spillrommet en Xenos Escalation-liga gående i Warhammer 40.000, og en Adventurers League i startfasen. Snart arrangerer vi også Magic-turneringer.

 

Kunder forteller oss at vi har et overraskende godt utvalg til å være en av de mindre Outland-butikkene, og vi prøver så godt vi kan å ha litt av alt Outland kan tilby. Vi har løskort fra Magic: The Gathering, LEGO-figurer og -løsvekt, Dungeons & Dragons-figurer og -buttons.

 

Vi prøver alltid å få med oss hva som er populært i de andre butikkene og tar inn deretter og er ikke redde for å kaste oss rundt og endre på avdelingene. Neste steg er å få inn tegnesaker og K-pop. Vi liker rett og slett at kundene våre kan komme innom og plukke med seg hva det måtte være, og at vi samtidig alltid har de mest etterspurte varene.

Outland Porsgrunn er en Jack-of-All-Trades, med hyggelige ansatte, og et avslappet og voksende miljø.

 

Kontakt Outland Porsgrunn:

Kulltangvegen 70

Ligger i Down Town kjøpesenter

3921 Porsgrunn

Telefon: 21 39 47 50

E-post: porsgrunn@outland.no

Mandag–lørdag: 09.00–20.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Stavanger

 

Outland Stavanger er en stor og luftig butikk på over 400m2, som strekker seg over 2 etasjer.

 

Den største avdelingen vår finner du i kjelleren, hvor vi har et rikt innhold av bøker, tegneserier, brettspill, rollespill, kortspill, miniatyrer, tegneutstyr, mat og drikke, effekter og mer.

 

Første etasje av butikken, med tilhørende spillerom, kaller vi «The UpsideDown». Her kan du besøke vår magiske Harry Potter-avdeling, sjekke ut spennende spill, klær, effekter og mye mer. Her er også inngangen til vårt splitter nye spillerom på over 100m2, med plass til over 50 personer.

 

I løpet av uken avholdes det Pokémon-, rollespill-, Magic: The Gathering-, brettspill-, og miniatyr-spilling.

 

For å se timeplanen, eller om du vil komme i kontakt med de som benytter spillerommet kan du sjekke denne gruppen på facebook.

 

Selv om det er plass reservert til nevnte spillgrupper har vi masse plass for drop-in-kunder!

 

Kontakt Outland Stavanger:

Breigata 4

4006 Stavanger

Telefon: 51 86 17 11

E-post: stavanger@outland.no

Mandag–fredag: 10.00–18.00

Lørdag: 10.00–17.00

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram

 

Outland Trondheim

 

Outland Trondheim bærer stolt og sjarmerende preg av å være kjedens nordligste butikk.

 

Her møtes kundene våre alltid med typisk trøndersk godt humør, glimt i øyet og en helt egen type humor. Samholdet og arbeidsmiljøet er i en klasse for seg selv, og dette reflekteres godt i butikken.

 

Med et helt eget spillrom er Outland Trondheim møtepunktet for folk som spiller samlekortspill, rollespill, og brettspill. For eksempel spilles det Magic: the Gathering, Pokémon, X-Wing, og Dungeons & Dragons Adventurers League fast i ukedagene.

 

Foruten våre andre faste arrangementer, som Magic- og Pokémon prereleaser, Harry Potter Book Night, og Free Comic Book Day, har Outland Trondheim et godt samarbeid med Trondheim Kino, og er ofte å finne på midnattspremierer av nye filmer, samt på stand hos det lokale cosplay-arrangementet Torucon.

 

Kontakt Outland Trondheim:

Jomfrugata 4

7011 Trondheim

Telefon: 73 52 05 45

E-post: trondheim@outland.no

Man-ons: 10:00-18:00
 
Tors-fredag: 10:00 -20:00
 
Lørdag: 10:00 – 18:00
 

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram